Sipariş verdim sabah eyer iade verirlerse kötü yabeyler şimdi bizim mouseler gelicekmi? apexler yani ürün satıştan kalktı diyor ürünler bize ulaşacakmı yoksa para iadesimi yapacaklar?
Mezarcı lavuklar var da onlara sinirleniyo arkadaşlarÜrün kaldırıldı halen ne tartışması dönüyor
İade edip beleşe getirmeye çalışan aile terbiyesi almamış şahıslar uzatıyor.Ürün kaldırıldı halen ne tartışması dönüyor
kaç veriyorsun hocamSiyah alan arkadaslar turuncu apex + nakit ile takas dusunurler mi
Sırf renk için ne kadar vermem gerekiyor?kaç veriyorsun hocam
merakımdan sordum turuncu yakışmaz benim sisteme ama bi arkadaş denk gelirse size yönlendirirm turuncu hastası arkadaşlar da var.Sırf renk için ne kadar vermem gerekiyor?
Yani benim de verecegim max para 200 falan yani yoksa bi tane daha alirdim zaten o paraya. Tamamdir hocam tesekkurler, mavi varsa o da olabilir belkimerakımdan sordum turuncu yakışmaz benim sisteme ama bi arkadaş denk gelirse size yönlendirirm turuncu hastası arkadaşlar da var.
Nerede?aga çoğu kişinin bağlantı sorunlarının fln konusu çıkıyor yedik mi roma mızrağını kökünden xDD