Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
driver linki atabilir misiniz bulamadım
Forumda birileri paylaşmıştı bende o şekilde indirdim kendi sitesi karışık. Arama kısmından bak bulamazsan yeni konu aç bilen vardır.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
IMG_20241114_164430.jpg

Geldi geldiiiiiiii. Tek yorumum olacak skatezler leş gibi. Bir an önce tiger ice dot takicam. X3'ü ice ile uzun zamandır kullanıyorum bundan kat ve kat iyi kayıyor. Diğer her şey çok iyi 8khzde dpi düşüyor bende de sistem çok kötü ama iyi sistemde deneyeceğim.

Dambıldor

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Geldi geldiiiiiiii. Tek yorumum olacak skatezler leş gibi. Bir an önce tiger ice dot takicam. X3'ü ice ile uzun zamandır kullanıyorum bundan kat ve kat iyi kayıyor. Diğer her şey çok iyi 8khzde dpi düşüyor bende de sistem çok kötü ama iyi sistemde deneyeceğim.
Bende wraithden obsidyen almayi düşünüyodum tigerla aynı fiyat. Acaba hangisi daha smooth hissettiriyo. Bende de longteng huoyun var

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Ali Mert Okuducu
Benimkide geldi. 1 haftadır pro kullanıyorum. Bu biraz gıcırdıyor gibi geldi

Ekni

80+
Alıntıyı görüntüle
Alicaginiz skatezlerin linkini atar misiniz hocam?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
Bende wraithden obsidyen almayi düşünüyodum tigerla aynı fiyat. Acaba hangisi daha smooth hissettiriyo. Bende de longteng huoyun var
Valla longtengi yeni açtım qck kullanıyordum yedek mousepadimdi :) Yeni mouse yeni sistem yeni setup diye açtım:D Obsidyen de var ama denemedim henüz. Benim bildiğim ikisi de stok sktezden daha iyi. İce dot daha hızlı diğeri daha kontrol. Qck ile hiç kaymıyordu stok skatez ama longteng ile iyi yine.
Alicaginiz skatezlerin linkini atar misiniz hocam?
Ben almayacağım hocam zaten var. Skatez bu: Skatez

Dambıldor

80+ Silver
Valla longtengi yeni açtım qck kullanıyordum yedek mousepadimdi :) Yeni mouse yeni sistem yeni setup diye açtım:D Obsidyen de var ama denemedim henüz. Benim bildiğim ikisi de stok sktezden daha iyi. İce dot daha hızlı diğeri daha kontrol. Qck ile hiç kaymıyordu stok skatez ama longteng ile iyi yine.

Ben almayacağım hocam zaten var. Skatez bu: Skatez
AliExpressten obsidyen alırsan 400-500tl felan tutuyor ama tiger ice alirsan 250 tutuyor. Wraithde kupon ve kargoyla ikiside 330 ama iceın stogu bitik şimdilik. Ice alırsam bile 80tl fazla vereyim 2 hafta bekletmesin beni eger stoklar cok kotuyse. Bi gelsin de yarin gelicek benim de.

Thadox

80+ Bronze

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
AliExpressten obsidyen alırsan 400-500tl felan tutuyor ama tiger ice alirsan 250 tutuyor. Wraithde kupon ve kargoyla ikiside 330 ama iceın stogu bitik şimdilik. Ice alırsam bile 80tl fazla vereyim 2 hafta bekletmesin beni eger stoklar cok kotuyse. Bi gelsin de yarin gelicek benim de.
Obsidyeni wraithden aldım ben. Stok zorla gelmişti kaptım o zamandan beri stok yok muhtemelen. Veya ara ara geliyordur da çok bekleyebilirsiniz. Ice olanı da aliden çektim bence alın obsidyen bekleyene kadar zaten 230tl.

Dambıldor

80+ Silver
Obsidyeni wraithden aldım ben. Stok zorla gelmişti kaptım o zamandan beri stok yok muhtemelen. Veya ara ara geliyordur da çok bekleyebilirsiniz. Ice olanı da aliden çektim bence alın obsidyen bekleyene kadar zaten 230tl.
Obsidyenin stoğu var 3-4 gündür bakıyorum. Tiger icein stoğu yok wraithde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
Obsidyenin stoğu var 3-4 gündür bakıyorum. Tiger icein stoğu yok wraithde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oha çok iyi o zaman. Obsidyen kullansam yorum yapardım da ice bitene kadar yedek olarak kalır muhtemelen :) 2 mouseta kullandım apexi de değiştirirsem 3 olcak. 40 nokta baya uzun gidiyor. Sadece apex skatezin oturmasını bekliyorum belki değişir diye. Wraithe yaz stok girecek mi diye ona göre bekler veya aliden çekersin.

Top Bottom