driver linki atabilir misiniz bulamadımÇıkmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Clickte yok ama sağ tuşta bende bir tık gıcırdama var grip tape takınca çok az hissediliyor.
driver linki atabilir misiniz bulamadımÇıkmıyor.
Clickte yok ama sağ tuşta bende bir tık gıcırdama var grip tape takınca çok az hissediliyor.
Forumda birileri paylaşmıştı bende o şekilde indirdim kendi sitesi karışık. Arama kısmından bak bulamazsan yeni konu aç bilen vardır.driver linki atabilir misiniz bulamadım
Bende wraithden obsidyen almayi düşünüyodum tigerla aynı fiyat. Acaba hangisi daha smooth hissettiriyo. Bende de longteng huoyun varAlıntıyı görüntüle
Geldi geldiiiiiiii. Tek yorumum olacak skatezler leş gibi. Bir an önce tiger ice dot takicam. X3'ü ice ile uzun zamandır kullanıyorum bundan kat ve kat iyi kayıyor. Diğer her şey çok iyi 8khzde dpi düşüyor bende de sistem çok kötü ama iyi sistemde deneyeceğim.
Alicaginiz skatezlerin linkini atar misiniz hocam?Alıntıyı görüntüle
Geldi geldiiiiiiii. Tek yorumum olacak skatezler leş gibi. Bir an önce tiger ice dot takicam. X3'ü ice ile uzun zamandır kullanıyorum bundan kat ve kat iyi kayıyor. Diğer her şey çok iyi 8khzde dpi düşüyor bende de sistem çok kötü ama iyi sistemde deneyeceğim.
Valla longtengi yeni açtım qck kullanıyordum yedek mousepadimdi Yeni mouse yeni sistem yeni setup diye açtım Obsidyen de var ama denemedim henüz. Benim bildiğim ikisi de stok sktezden daha iyi. İce dot daha hızlı diğeri daha kontrol. Qck ile hiç kaymıyordu stok skatez ama longteng ile iyi yine.Bende wraithden obsidyen almayi düşünüyodum tigerla aynı fiyat. Acaba hangisi daha smooth hissettiriyo. Bende de longteng huoyun var
Ben almayacağım hocam zaten var. Skatez bu: SkatezAlicaginiz skatezlerin linkini atar misiniz hocam?
AliExpressten obsidyen alırsan 400-500tl felan tutuyor ama tiger ice alirsan 250 tutuyor. Wraithde kupon ve kargoyla ikiside 330 ama iceın stogu bitik şimdilik. Ice alırsam bile 80tl fazla vereyim 2 hafta bekletmesin beni eger stoklar cok kotuyse. Bi gelsin de yarin gelicek benim de.Valla longtengi yeni açtım qck kullanıyordum yedek mousepadimdi Yeni mouse yeni sistem yeni setup diye açtım Obsidyen de var ama denemedim henüz. Benim bildiğim ikisi de stok sktezden daha iyi. İce dot daha hızlı diğeri daha kontrol. Qck ile hiç kaymıyordu stok skatez ama longteng ile iyi yine.
Ben almayacağım hocam zaten var. Skatez bu: Skatez
driver linki atabilir misiniz bulamadım
Obsidyeni wraithden aldım ben. Stok zorla gelmişti kaptım o zamandan beri stok yok muhtemelen. Veya ara ara geliyordur da çok bekleyebilirsiniz. Ice olanı da aliden çektim bence alın obsidyen bekleyene kadar zaten 230tl.AliExpressten obsidyen alırsan 400-500tl felan tutuyor ama tiger ice alirsan 250 tutuyor. Wraithde kupon ve kargoyla ikiside 330 ama iceın stogu bitik şimdilik. Ice alırsam bile 80tl fazla vereyim 2 hafta bekletmesin beni eger stoklar cok kotuyse. Bi gelsin de yarin gelicek benim de.
Obsidyenin stoğu var 3-4 gündür bakıyorum. Tiger icein stoğu yok wraithde.Obsidyeni wraithden aldım ben. Stok zorla gelmişti kaptım o zamandan beri stok yok muhtemelen. Veya ara ara geliyordur da çok bekleyebilirsiniz. Ice olanı da aliden çektim bence alın obsidyen bekleyene kadar zaten 230tl.
Obsidyeni wraithden aldım ben. Stok zorla gelmişti kaptım o zamandan beri stok yok muhtemelen. Veya ara ara geliyordur da çok bekleyebilirsiniz. Ice olanı da aliden çektim bence alın obsidyen bekleyene kadar zaten 230tl.
Oha çok iyi o zaman. Obsidyen kullansam yorum yapardım da ice bitene kadar yedek olarak kalır muhtemelen 2 mouseta kullandım apexi de değiştirirsem 3 olcak. 40 nokta baya uzun gidiyor. Sadece apex skatezin oturmasını bekliyorum belki değişir diye. Wraithe yaz stok girecek mi diye ona göre bekler veya aliden çekersin.Obsidyenin stoğu var 3-4 gündür bakıyorum. Tiger icein stoğu yok wraithde.
X-Raypad Obsidian Mouse Skates
Malzeme: 0.8mm katkılı PTFE Paket 2 set içermektedir.wraithesports.com