3 kasimne zaman siparis etmistin
3 kasimne zaman siparis etmistin
evet hocam, önsiparişti.Seninki de önsipariş miydi hocam
umarim benimki de sizinki gibi sorunsuz gelirevet hocam, önsiparişti.
Sordum yakın zaman da dediler de dediğim gibi gelsin bi apexteki stoklari deneyeyim. İki türlü de aliden almam veririm 50-100 fazla gelsin uğraşamam valla. Muhtemelen obsidyen alırım alırsam dot takınca normale göre zaten daha hızlı oluyor dengelemis olurum biraz.
Hocam skatez tam olarak beyaz yerler mi oluyorAlıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.
Guncelleme olmasa da benim kargoyu Aras almis (Aras kargodan takip ettim). Ege transferde suan. Istanbuldadir diye dusunuyordum garip.Benim.
Durum böyle ne zaman gelir hiçbir fikrim yok.
Evet o beyaz yerler skatez. Kendi skatezini çıkardım o beyaz olanı taktım. Başka hiçbir şey yok.Hocam skatez tam olarak beyaz yerler mi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve mouse kutudaki haline ekstra birsey yaptinizmi
hocam 8 tanesi yeterli değil mi ? Ben temudan aldım 20 tanesi 67 TL'ye satılan. Ama elimde 3 apex 1 pro var hepsine 8 tane koysam 32 yapıyor 1 paket daha paket almam lazım.Alıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.
daha yeni model hocam. Mavi olanlarda kapak var ama pembe ya da siyahta yok ya da beyaz 159 proda da kapak yok. Aldığım duyumlara göre kapaksız modeller daha yeni üretim 1 2 ay daha yeni üretimdiler. Kapaksız olması daha iyi bu arada.Arkadaşlar benim apex geldi ancak biraz farklı mı sizce? İzlediğim veya gördüğüm apexlerin altında bi kapak açılıyordu bende o yok direkt böyle oturabiliyor dockaAlıntıyı görüntüle
Hocam ben ekstra takmasam çok problem olurmuEvet o beyaz yerler skatez. Kendi skatezini çıkardım o beyaz olanı taktım. Başka hiçbir şey yok.
Sıkıntı olmaz tabii ki niye olsun. Ben buna çok alistigim için çok yavaş geldi normali. O yüzden taktım.Hocam ben ekstra takmasam çok problem olurmu
Bana yetiyor da o aldığınız bununla aynı kalitede değildir. Düz plastik olarak gördüm ben onun materyalini. Bendeki PTFE.hocam 8 tanesi yeterli değil mi ? Ben temudan aldım 20 tanesi 67 TL'ye satılan. Ama elimde 3 apex 1 pro var hepsine 8 tane koysam 32 yapıyor 1 paket daha paket almam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha yeni model hocam. Mavi olanlarda kapak var ama pembe ya da siyahta yok ya da beyaz 159 proda da kapak yok. Aldığım duyumlara göre kapaksız modeller daha yeni üretim 1 2 ay daha yeni üretimdiler. Kapaksız olması daha iyi bu arada.
hocam açıklama kısmı %100 PTFE yazıyordu. Ayrıca alide satılan esptiger ile aynı fiyat denilebilecek düzeyde değil mi ?Sıkıntı olmaz tabii ki niye olsun. Ben buna çok alistigim için çok yavaş geldi normali. O yüzden taktım.
Bana yetiyor da o aldığınız bununla aynı kalitede değildir. Düz plastik olarak gördüm ben onun materyalini. Bendeki PTFE.
Link varsa bakayım. Esptiger üst kalite "bence". Sizinkini karşılaştırmadan bir şey demem doğru olmaz. Ben plastik olarak gördüm diye dedim.hocam açıklama kısmı %100 PTFE yazıyordu. Ayrıca alide satılan esptiger ile aynı fiyat denilebilecek düzeyde değil mi ?