Dostlar. Yazilim linkini biriniz atabilir mi AJ159 Apex icin. Bulamadim.
Dostlar. Yazilim linkini biriniz atabilir mi AJ159 Apex icin. Bulamadim.
Kaça bırakırsın hocam?Sipariş geldi kutuyu açtım ve 1 dakika içerisinde pişman oldum...
Mouseyi kullanmayı çok istiyordum zaten ama nakit ihtiyacından dolayı satmam gerektiğini de biliyordum. Siparişi verdikten sonra hiç takip bile etmedim heveslenemedim çünkü satacaktım. Şimdi kutu geldi en azından bakayım tipi nasıl vs. dedim açtım şuan hiç satmak istemiyorum çok güzel bir şeymiş kablosuz mouse
wraıth den obsıdıan skatez altemudan skatez önerisi olan var mı ? ben yanlıslıkla bandı çıkaracağıma hepsini çıkarıp çöpe attım da
kanka mc modeli var bende mousenin mouseye o kadar para verdim zaten 300 tl vermek koyarwraıth den obsıdıan skatez al
temudan alırsan tek gelmez komple sepet yapmak gerekıyorkanka mc modeli var bende mousenin mouseye o kadar para verdim zaten 300 tl vermek koyar
başka alacağım şeylerde var zaten o yüzden temu'dan almak istiyorum. var mı önerin galiba silikonlara nazaran ptfe olanlar daha iyiymiş önerin varsa sevinirimtemudan alırsan tek gelmez komple sepet yapmak gerekıyor
Çıkarmasak ne olur hocam ?Skatez almalısın sadece remove yazan bantı çıkarman gerekiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim mouse 2 gündür gümrüklerde işlemi tamamlandı olarak gözüküyor ne zaman gelir
benim de geldi bugün çok küçük :/Kral gezisini bitirip geldi sonunda :d
Alıntıyı görüntüle
mouse kaymazÇıkarmasak ne olur hocam ?
Iyiki de dot skatez almamışım mouse elime küçük geldi ve clickleri fazla sert ve gürültülü ondan satışa koydum. Muhtemelen superlight 2 alicam al sati da kolay 3kya felan temiz bulunuyo zatenAlıntıyı görüntüle
Şu şekil göstereyim En alttakileri niye tam aşağı koymadım derseniz vida deliği kapamak için. Cuk oldu eski sensime kavuştum. Kendi skatezleri çok rahat çıktı diğer skattezlerin yanına koyup kaldırdım. Tekrar takılabilir yani bozulmadan çıkıyor.