Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Amd34

80+ Silver

yaman..k

80+ Silver
Ptt'nin en kötü bölgesi esenyurt kıraç demek ki yanlışlıkla farklı araca yollamışlar çok saçma ama İstanbul kargosunu oraya göndermek
Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor.

Amd34

80+ Silver
Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor.
mouse dpi bölümü sanırım other setting yeri var oraya tıkla uyku modu ayarı 20 sn onu 0 yap

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Yusuf Bahadır
Taktik olarak kullanılmasın diye detay vermeyeceğim, siparişimdeki bir konudan dolayı ürün iadesi olmadan para iadesi teklif ettiler. Müşteri hizmetleriyle görüşüp bunun satıcıya haksızlık oldunu söyleyip reddettim. Sadece sorunun kaynağı olan durumu karşılayan küçük bir ödeme yeterli olacağını söyledim ve o şekilde hallettik. Önceki yorumlarda yalanla dolanla ürününü bedavaya getirmeye çalışıp bir de bunu savunanan açların vicdanı nasıl rahat bilmiyorum ama ülkemi dilenci gibi değil insan gibi temsil etmek istedim.

TahinPekmez

80+ Silver
AJAZ.jpg

GELDİ LAAAA

yaman..k

80+ Silver
Ürünün docunda akım koruması gibi bir sistem yok mouse takılmadığında bile 5 volt veriyor multimetre ile ölçtüm. iletken bir şeyle iki ucada aynı anda dokundurunca ürüne kısa devre yaptım kendine reset attı. Denemeyin !!!

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Nerdesin be üzümlü kekim :peeposad:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
:peeposad2:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
herifler, "dükkanı kapatıp gitmek" deyimini birebir gerçekleştirdi. Keşke gelse ama nafile.
Türkiyeye kapattılar dükkanı, diğer ülkelere stok var görünüyormuş öyle söylüyor forumdakiler

Top Bottom