İncinmişsin dedi
80+ Bronze
o zman da kopma falan yapar ya , biz kablodan kurtulalım diye aldık işe bakevet ama donglesiz kullanmak istiyorsanız bluetooth ile bağlanın
o zman da kopma falan yapar ya , biz kablodan kurtulalım diye aldık işe bakevet ama donglesiz kullanmak istiyorsanız bluetooth ile bağlanın
Fena değil ben sorun görmedim bluettoh da ama rekabetçi girmedim ondan kaynaklı oalbilir.oyun oynayacaksa berbat fikir bt
peki ünitenin üzerine koyunca mı gorucem ben mousenın sarjını nerden gorcemyok hocam yanında gelen şarj ünitesi aynı zaman da dongle
bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mıoyun oynayacaksa berbat fikir bt
takma bence gereksizpeki ünitenin üzerine koyunca mı gorucem ben mousenın sarjını nerden gorcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mı
kalmaz elin terliyorsa takpeki ünitenin üzerine koyunca mı gorucem ben mousenın sarjını nerden gorcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mı
yeni batch oldugunu nasıl anlarızYeni gelsn batchde gicirti sorununj cozmusler
Dostlar kargosu PTT ile gelen var mı? Temudan bir siparişim vardı 21 Kasımdan beri gümrükten geçmedi.
Alıntıyı görüntüle
Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdanBenim PTT ile geliyor. Gümrükte 2-3 gün bekleyip öyle geçti. 2-3 günde de şehrime geldi, şu an teslim edilmesini bekliyorum.
Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdan
Bende direkt güncelleme yok hocam.Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.