Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
yok hocam yanında gelen şarj ünitesi aynı zaman da dongle
peki ünitenin üzerine koyunca mı gorucem ben mousenın sarjını nerden gorcem
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun oynayacaksa berbat fikir bt
bir de bu mouse clicklerine yapıskan gondermısler onları taksam rahat kullanımı var mıdır ? ve çıkartınca üstünde yapışkan kalır mı

Son düzenleme:

ANYA

80+ Bronze
geldi şimdi ki benim stakez aşırı kötüymüş mousepadı kumaş ve camı iyi ama hibrit iyi değil bende aj199 var stakezi iyi. click cızırtı yok bu arada

Son düzenleme:

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Dostlar kargosu PTT ile gelen var mı? Temudan bir siparişim vardı 21 Kasımdan beri gümrükten geçmedi.
1732538610928.png

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Benim PTT ile geliyor. Gümrükte 2-3 gün bekleyip öyle geçti. 2-3 günde de şehrime geldi, şu an teslim edilmesini bekliyorum.
Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdan :D

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Sanki nükleer füze başlığı geçiriyoruz gümrükten. Sınırlardan neler geçtiği ortada gümrüklere bu kadar bakacaklarına biraz da sınırlara önem verseler keşke ama para gelmez sınırdan :D
Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Haklısınız hocam da biraz da PTT ile alakalı bu durum. Aula F75 ve Ajazz AJ159 PRO modelini de sipariş vermiştim önceden onlar mng ve arasla geldi ve gümrükte ikiside 1 gün bekledi, 1 günde de şehrime geldi. Şehrime geldikleri günün akşamında da elime ulaşmıştı. PTT bir tık yavaş çalışıyor.
Bende direkt güncelleme yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,669
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom