Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Yolladım gitti.
Hocam ben de bilmiyorum tam olarak müşteri hizmetlerinden yazın yönlendirsinler o sayfayı şans eseri bulup açtım.Dakika başı yenilemekten bir hal oldum.
Bir de marifetmiş gibi konuşuyor aşağılıyorlar ya. Onları yerim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de bunu diyorum. Nasıl yapıyoruz?
Gerçi gerek olmaması lazım hayvan gibi aldık biliyorlar. Ama denemek lazım.
Nasil yapıyoruz?
Adamlar 1,5 milyarlık ülkede. Bizim buradaki 10k satiş umurları değildir ama iyi yapmışşınızBen de mail adreslerine direkt olarak çince mail attım ve yoğun ilgilin, binlerce potansiyel müşterinin olduğunu anlattım. Umarım geri dönüş olur.
usb girişinin yanındaki tışa çift veya uzun basAgalar dockun ekranına şu şeyi nasıl getiricez ben gif ekledim ama o ekrana getirmekte istiyorum nasıl olcak ? Ekranı temizle diyince saate dönüyor nasıl ben bu ekrana döndürücem ?
Dostlar sa 1599a bırakıyorum düşünen varsa. Kapalı kutu siyah renginde.
aj159 Apex için 2k hz' de 20 24 saat kullanım ömrü iyi midir? bana sanki bir tık batarya ömrü kötü gibi geldi, kullanan ve yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler.
viper v2 pro'dan 2 hafta filan kullanmaya alıştığım için bi garip geldi illa ki biri 1k hz diğeri 2k hz ama ne bileyim acaba batarya problemi mi var diye düşündüm bi ufaktan 400 mah olması lazımdı içinde. Sağol cevap için hoca.Bende beast x vardı 4k da 5 6 saat anca gidiyodu bence 20 saat civarı gayet iyi 2k için