O Otlaq 80+ Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ömer Talha Görürüm Bugün, 16:21 #12,442 Amd34 yazmış: Çok değişik Esenyurt tarafın'da mı oturuyorsunuz hocam hangi bölgedesiniz Devamı için tıklayın... Fatih hocam
Amd34 yazmış: Çok değişik Esenyurt tarafın'da mı oturuyorsunuz hocam hangi bölgedesiniz Devamı için tıklayın... Fatih hocam
Amd34 80+ Silver Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2,536 Bugün, 16:22 #12,443 Otlaq yazmış: Fatih hocam Devamı için tıklayın... Ptt'nin en kötü bölgesi esenyurt kıraç demek ki yanlışlıkla farklı araca yollamışlar çok saçma ama İstanbul kargosunu oraya göndermek
Otlaq yazmış: Fatih hocam Devamı için tıklayın... Ptt'nin en kötü bölgesi esenyurt kıraç demek ki yanlışlıkla farklı araca yollamışlar çok saçma ama İstanbul kargosunu oraya göndermek
yaman..k 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2,146 58 dakika önce #12,444 Amd34 yazmış: Ptt'nin en kötü bölgesi esenyurt kıraç demek ki yanlışlıkla farklı araca yollamışlar çok saçma ama İstanbul kargosunu oraya göndermek Devamı için tıklayın... Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor.
Amd34 yazmış: Ptt'nin en kötü bölgesi esenyurt kıraç demek ki yanlışlıkla farklı araca yollamışlar çok saçma ama İstanbul kargosunu oraya göndermek Devamı için tıklayın... Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor.
Amd34 80+ Silver Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2,536 57 dakika önce #12,445 yaman..k yazmış: Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor. Devamı için tıklayın... mouse dpi bölümü sanırım other setting yeri var oraya tıkla uyku modu ayarı 20 sn onu 0 yap
yaman..k yazmış: Dock a resim veya gif koyduğumda sürekli olmasını istiyorum nasıl yapılıyor mouse dokunmadığımda resim gidiyor. Devamı için tıklayın... mouse dpi bölümü sanırım other setting yeri var oraya tıkla uyku modu ayarı 20 sn onu 0 yap