❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beyler saat 11.11 ama saat 12.56 da teslim edildi diyor nasıl oluyor bu Abhihwnhwibhwib

beler mal elime gleldi nasıl bir test yapmam lazım diriver yükledim
neleri arttırıp düşürmem lazım söylebilrmisiniz

Apex kargom dün teslim edildi olarak işaretlenmişti fakat teslim etmemişlerdi. Bugün getirirler diye bekledim, yine ortada yok. Bu PTT rezilliği ne zamana kadar devam edecek böyle? İnşallah Çin'e iade etmezler.

Aynen düşük iade başarımları gitti adamların.
Puan ve derece yükselsin diye piyasanın 5te 1 ine satış yap, (kargo parası, temu komisyonu v.s ellerine ne kalıyor belli değil). Kmlerce öteye yolla ürününü, adam bunu alsın senin kasmak istediğin puanı talan edip iade başarımını mahvetsin. Ne için diye sorarsan 570 TL için. Üründe bir sorun takılma olsa amenna. Biz konuşunca burda “büyük şirketi savunuyor” oluyoruz ama yaptıkları direk hırsızlık. 570 liralık adamsınız siz kardeşim. Bu kendini akıllı zanneden taktiğinizle diğer insanların bu ürüne ulaşmasını da engellediniz. Az bile yaptı adamlar ben olsam sizin gibi müşterinin …. deyip bu ülkeye olan siparişleri yollamadan iade verirdim.

bugün gümrüğü geçmiş umarım sağ salim gelir

Ajaz apexte mouseun dongleı şarj istasyonunun kendisi mi oluyor? Harici kendi usb alıcısı var mı minik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,976
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri