- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Teşekkürler hocamBt var, şarj için usb girişi de var mousenin önünde. Şimdi geldi açtım benimkini. Dongle taşıma zorunluluğun yok hocam
Teşekkürler hocamBt var, şarj için usb girişi de var mousenin önünde. Şimdi geldi açtım benimkini. Dongle taşıma zorunluluğun yok hocam
Kendi skatezi aşırı kötü. Her türlü daha iyidir dandik ptfe olsa bileTemu'dan bu skatezleri aldım kullanan var mı kendi skatezine göre nasıldır
Akşam söküp deniyim o zamanKendi skatezi aşırı kötü. Her türlü daha iyidir dandik ptfe olsa bile
Eski skatezleri naptınız hocam öneriniz varmıdır bide ?Apex kullanıcılarına duyurulur skatezi kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim Temu’dan aldıklarımı taktım mouse yağ gibi kayıyor
Çöpe attım ya temu’dan yada wraith üzerinden alın hocam skatez yazdığınız zaman nokta şeklinde 2 platform’da da mevcutEski skatezleri naptınız hocam öneriniz varmıdır bide ?
kanka cok az koymuşsun bütün paketi koy benceApex kullanıcılarına duyurulur skatezi kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim Temu’dan aldıklarımı taktım mouse yağ gibi kayıyor
Knk 1 tane fazla var sadece o da ortada ki diğer yerlerde vida ve delik var mecbur koymak gerekkanka cok az koymuşsun bütün paketi koy bence
İce v2 skatezlerle obsidyen arasında ne fark var hpcam bir bilginiz varmıdır ?Çöpe attım ya temu’dan yada wraith üzerinden alın hocam skatez yazdığınız zaman nokta şeklinde 2 platform’da da mevcut