MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,010
Uçakta nasıl iade oluyoUçakta iade edenler yüzünden oldu galiba.
Uçakta nasıl iade oluyoUçakta iade edenler yüzünden oldu galiba.
Bencedekalkmadı la sıkıntı yok 2 3 güne açılır
Bende kaldım orda ya çıldırmalık, uygulamayı talan ettim yokdonglea gif koyuyorum 30 saniye sonra 2.4ghz yazıyo bunu nasıl sınırsız yapıcam ben
Nerden biliyon kanzo, Ajazz yetkilisi misinkanka adamlar elinde kalan son apexleri saldılar kapattılar magazayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkiyeye satışları tamamen yok şuanda
Uçakta iade oluyor işte çok derin bir anlamı yok taşıma sırasında iade ediyorsun ürün sana geliyor parasıyla birlikteUçakta nasıl iade oluyo
Aga ben kargodayken iptal etmeye çalıştım etmediler (1400 e pro aldığımda)Uçakta iade oluyor işte çok derin bir anlamı yok taşıma sırasında iade ediyorsun ürün sana geliyor parasıyla birlikte
artık teslim edilmeden iade yapamıyorsunUçakta iade oluyor işte çok derin bir anlamı yok taşıma sırasında iade ediyorsun ürün sana geliyor parasıyla birlikte
my work kısmında bıraktım uygulamayı daha gitmedi 15 20dk oldu rahatBende kaldım orda ya çıldırmalık, uygulamayı talan ettim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden biliyon kanzo, Ajazz yetkilisi misin
İşe yaradı teşekkür ederim kralAjazz driver usb simgesinin yanında 2.4 mouse simgesi var onu seç ilk sayfada sol altta other settings yazıyor ords wireless bt (20 ) gözüküyor sleep kısmı 20yi 0 yap @MamiKK
Ağa arkadaşın dediği işe yaradımy work kısmında bıraktım uygulamayı daha gitmedi 15 20dk oldu rahat
other settingste sleep kısmı yok bende hocamAjazz driver usb simgesinin yanında 2.4 mouse simgesi var onu seç ilk sayfada sol altta other settings yazıyor ords wireless bt (20 ) gözüküyor sleep kısmı 20yi 0 yap @MamiKK