Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Şu konu altında o kadar komik şeyler okudum ki Allahta sizi güldürsün mouse içi açıldığı için satış kapanmış 😁 😁 Büyük ihtimal Tr ye ayrılan kampanyalı stok bitti o yüzden kapadılar
bilir kişimiz de geldi.😀😀 peki ajazz mağazası niye türkiye de gözükmüyor diğer ülkelerde gözüküyor. 🤓🤓

Temu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Zaten arkadaşlar demiş ama ürün sağlam geldiği halde bug gibi kullanıp para iadesi alıyorlar. Birde bazıları taktik buldum diye forumda konu açmıştı omurgasızlar. Bundan sonra cidden ürünü sorunlu gelenlere olan olacak.

Zaten arkadaşlar demiş ama ürün sağlam geldiği halde bug gibi kullanıp para iadesi alıyorlar. Birde bazıları taktik buldum diye forumda konu açmıştı omurgasızlar. Bundan sonra cidden ürünü sorunlu gelenlere olan olacak.
Sorunlu ürünleri temuyla satıyorlar diyen de vardı. Yani %50 ihtimal bozuk gelebilirmiş.

şu fiyata şu kalitede mouse bulmuşlar hala 100-200 lira uğruna ülkeyi kirletiyorlar off

fırsatçı s"refsizler yüzünden oldu hertürlü para iadesi almaya çalışıyorlar firmanın yerinde olsam bende satışlarımı türkiyeye kapatırım.
Buradan o s"refsizlere sesleniyorum insallah ettiğinizi bulursunuz sizin yüzünüzden ülkenin adı kirleniyor.
Yav alaksı yok. Milyon kez aynısını dediniz ama milyon kez de stok geldi.

Hocamlar AJ159 1 ay içinde tekrar gelirmi gelmezmi ?

İlk defa böyle oldu tüm ürünleri çektiler fark var milyon defa değil ilk defa oldu bu.
Oldu hocam bir kez daha. Onda da yine iade edenlere sövüldü falan ama açıldı. He sövülmeyi hak ediyorlar orası ayrı fakat tekrar gelecektir.
Diğer ülkelerde bu kadar satılmıyordur büyük ihtimal. Bizde aniden stok bitirdikleri için ara sıra bekletip tekrar açıyorlar vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de bir zaman sonra bitecek elbette.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,502
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri