Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO İNCELEME

asaprocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asap rocky
Evet arkadaşlar malum TEMU mouse elime ulaştı, ilk izlenimlerimi aktaracağım.
Öncelikle ben bu mausu mızrak yiyerek alanlardanım. 1300-1400 civarı fiyata geldi. Daha sonrada uğraşmak istemediğim için bu fiyattan elime ulaştı. Hissiyata gelecek olursak;

Gerçekten çok hafif, biraz bastırsam kıracağım gibi hissettiriyor. Malzeme kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum, sadece aşırı hafif. Bilgisayara taktığım gibi çalışmaya başladı, dikkatimi çeken şey yazılımını indirirken çıkan ekranda imzalayan şirketin Rongyuan olmasıydı, malum MCU şirketi.

MCU konusu moralimi bozsa bile daha iyi bir ürün bulamayacağımı düşünüp bunu iptal etmemeye karar verdim. Şuan 8000 Hz'e çektim ve herhangi bir takılma falan söz konusu değil. Bilgisayarımın sıkıntı yapacağını da sanmıyorum çünkü 7500F kullanıyorum.

1730454766097.png

Burada 4000 Hz üzeri almadı gördüğünüz üzere. Umarım ihtiyaç duymadığı içindir, yani oyun içinde 8000 değerlerini görüyordur. Daha detaylı bir inceleme ben veya başka bir arkadaş yapacaktır.

Bu arada kutudan kablo, mouse ve şarj istasyonu dışında bir şey çıkmıyor. Birde kitapçık tabii. Kutuyu başka kutuya koymadan poşete koyup yollamışlar. Kargoda ufak ezilmiş ama çok değil. Birde sanırım gümrüktekiler bakmak için biraz çirkin şekilde açmış kutuyu. Kapağı yırtıktı. Ben elimde tutacağım bu mouse'u. 1400 liraya daha iyi bir alternatif bulabileceğimi sanmıyorum, en azından şuan için. Diğer alanlar eline ulaşınca değerlendirmelerini ve önerilerini aşağı yazarsa sevinirim. Alan herkese hayırlı olsun.

SKATEZLER;

Hissiyatı stabil, ne çok kaygan ne çok kontrollü. FPS oyunlarında işe yarayacağını söyleyebilirim.

DRIVER İNDİRMEK İÇİN LİNK: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html

Linkte çok az aşağı kaydırıp soldaki kısımdaki (R) ile biten yazılımı indirmeniz gerekiyor. Ben VirusTotal kontrolünü yaptım, temiz.

1730455059473.png

Son düzenleme:

Aurelia

80+ Bronze
600Tl ye en iyi F/P mouse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mahmut kamil usta
Elinize oturma hissiyatı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde mcu'su için nordic olduğu söyleniyordu

asaprocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asap rocky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu mcu muhabbeti ne oluyor?
Bu mouse konusu açıldığı akşam ürün fotoğraflarında Nordic MCU olduğu yazıyordu. Nordic bu işin Vakko'su, daha iyi MCU üreten yok ama daha sonradan internette araştırılınca çin sürümünde Nordic MCU olmadığını gördüler. Satıcıya sorunca o da Çinli MCU olduğunu söyledi, herkesin morali bozuldu fakat ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Furkan balcı
mouseun resminide eklersen hoş olur hocam

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Furkan Emre
Bu mouse konusu açıldığı akşam ürün fotoğraflarında Nordic MCU olduğu yazıyordu. Nordic bu işin Vakko'su, daha iyi MCU üreten yok ama daha sonradan internette araştırılınca çin sürümünde Nordic MCU olmadığını gördüler. Satıcıya sorunca o da Çinli MCU olduğunu söyledi, herkesin morali bozuldu fakat ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
Çinli MCU olmasının ne gibi zararı var? Mouse çok ilgi alanım değil daha önce hiç araştırmadım.

asaprocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asap rocky
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mahmut kamil usta
Yüklemeye çalışacağım hocam.

MCU' yu işlemcisi gibi düşün. Ne kadar iyi MCU o kadar iyi veri aktarımı. MCU kötü olunca yüksek tazeleme hızlarında takılma yapabiliyor.
Benimde mcu hakkında bir bilgim yok. Peki gönderdikleri mcu piyasaya göre çok kötü bir mcu mu? yoksa iyinin kötüsü diyebilirmiyiz?

asaprocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
asap rocky
Benimde mcu hakkında bir bilgim yok. Peki gönderdikleri mcu piyasaya göre çok kötü bir mcu mu? yoksa iyinin kötüsü diyebilirmiyiz?
Bu marka hakkında pek bilgim yok, Beken ve Nordic dışı sınırlı bilgim. Deneyimlerime dayanarak konuşursam sıkıntı çıkartmadı. İlk CS yoldaş maçımı 9-0 bitirdim az önce.

Top Bottom