Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro malzeme kalitesi nasıl?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pro ya da Apex'i bozulan oldu mu? Bu modelde çift tıklama, tekerleğin bozulması gibi sorunlar yaşar mıyım? Malum biliyorsunuz farelerde yaygın bir sorun.
Bir de kaplaması nasıl? Şöyle 1 yılda parlama yapacak cinsten mi? (Apex ile Pro'nun boya farklı galiba.)

--------------------------------------------------
Konu içeriği:
Elimde bir yıldan uzun süredir kullandığım Asus ROG Keris var (Garanti bitti). Bir de sıfır Ajazz AJ159 Pro var. AJ159 Pro'yu 1500'e biri almak istiyor ama satsam mı kararsızım. İşlemcim Ryzen 5 5500, ekran kartım RTX 3080. İşlemci darboğazında olduğum ve rekabetçi oynamadığin için farenin Hz'ini yükseltmem muhtemelen. Ayrıca kablosuz olması da çok önemli değil bana. Asus PBT tuşlar, değiştirilebilir anahtarlar, sağ el ergonomik ve daha premium bir ürun olduğu için Ajazz'ı satıp Asus'u kullanmaya devam edeyim diye düşündüm. Bir yandan da Asus'un avuç içi ve baş parmak gelen kısmı hafif parlamaya başladığı ve Ajazz daha donanımlı olduğu için Ajazz kullanayım diye düşünüyorum.

Siz ne dersiniz ne yapayım? İkisini satıp başka bir fareye de geçebilirim aslında.

Son düzenleme:

beyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail karakoç

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1