Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 pro Temu indiriminde alınır mı

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
Bütçe
733
ajazz aj159 pro vergiler dahil 733,76 tl çok iyi bir indirim var hem almak isteyen olursa diye fiyat bilgilendirmesi hemde sizce almaya değer mi bu fiyatta baya uygun çünkü kullananlar varsa bilgi verirse çok güzel olur iyi forumlar

Ekler

• Screenshot_20250210_203211_Temu.jpg
    Screenshot_20250210_203211_Temu.jpg
    368.3 KB · Hit: 50
Son düzenleme:

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
ajazz aj199 pro vergiler dahil 733,76 tl çok iyi bir indirim var hem almak isteyen olursa diye fiyat bilgilendirmesi hemde sizce almaya değer mi bu fiyata baya uygun çünkü kullananlar varsa bilgi verirse çok güzel olur iyi forumlar
Vxe bak aj 159 pro alınırdı p alınmaz bence.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
ajazz aj159 pro vergiler dahil 733,76 tl çok iyi bir indirim var hem almak isteyen olursa diye fiyat bilgilendirmesi hemde sizce almaya değer mi bu fiyata baya uygun çünkü kullananlar varsa bilgi verirse çok güzel olur iyi forumlar
pro modelini seç ve ödemeni hemen yap

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize uyuyosa alın ben stoklar bitii diye hagirliyordum pardon.
estağfurullah benim hattam oldu da yok yeni kullanıcılar için stok var gibi gözüküyor altta görsel koydum zaten

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bu pro versiyon zaten ben klavye azizliğine gittim 159 yazdım otomatik düzeltme yapmış konuyu düzeltim
Hocam eliniz çok büyük değilse bu bütçeye alınabilecek en en iyi mouse bende apex modeli var 2 sorunu var sadece el terletiyor bide skatezleri çok iyi değildi ben değiştirdim sizde temudan bunu siparis ederken skatezde sipariş edin pronunda çok iyi değil diye hatırlıyorum.Onun dışı en iyisi bu

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Yusufcan Koçkaya
direkt alınır

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
Hocam eliniz çok büyük değilse bu bütçeye alınabilecek en en iyi mouse bende apex modeli var 2 sorunu var sadece el terletiyor bide skatezleri çok iyi değildi ben değiştirdim sizde temudan bunu siparis ederken skatezde sipariş edin pronunda çok iyi değil diye hatırlıyorum.Onun dışı en iyisi bu
elim baya büyük ama çok büyük mouse kullanmıyorum şuan mouse olarak g102 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

skatez alırım alacak olursam

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
elim baya büyük ama çok büyük mouse kullanmıyorum şuan mouse olarak g102 kullanıyorum

skatez alırım alacak olursam
Çokta sorun yaşamazsınız hocam o zaman olmadı 1000tlye satışa koyarsınız her türlü satılır öyle bir mouse yani

Bende 4 aydır obsidian skatezle apex kullanıyorum aşırı memnunum terleme olmasa

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
Çokta sorun yaşamazsınız hocam o zaman olmadı 1000tlye satışa koyarsınız her türlü satılır öyle bir mouse yani

yani kullanma fikrim var mouse ağırlık olarak dengesiz dendiği için rahatsız eder mi şüphesi var

o terletme meselesi elden ele değişe bilir biraz ya ben çok mouse kullandım hiç yaşamadım

Top Bottom