Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,062
evet şefim destekliyor aktif kullanıyorum.Pro'nun istasyon 8K destekliyor mu?
evet şefim destekliyor aktif kullanıyorum.Pro'nun istasyon 8K destekliyor mu?
Rakibi bence VXE Mad R. İkisi arasındaki en büyük fark Mad R'nin MCU'su, Aj159 Pro'nun bataryası daha iyi.Bu mouse hangi bilindik modellerden daha iyi? Mesela turkiye de satilan ya da forumlarda onerilen vxe r1 deluxe gibi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rakibi? Dengi?
Bence şarj dock ile apex daha iyi bir tercih oluyor.Rakibi bence VXE Mad R. İkisi arasındaki en büyük fark Mad R'nin MCU'su, Aj159 Pro'nun bataryası daha iyi.
Apex bitmeden piyasada satılmaz1000TL'ye geliyor bana kredi vs ile ama Ajazz store'nin ucuz girmesini bekleyip oradan 300-400'e apex mi çeksem yoksa bunu mu alsam bilemedim.
Bunu alip 1500'e satip sari siteden apex çeksem nasil olur? Satımır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@freygasm @Recaizade Mahmut Ekrem
Bedava değil sadece olması gereken fiyatın biraz altında.Bedava
859tlye geliyor ama alsam mı bilemedimÇok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak
Vergi dahil 859 TL ise ve ihtiyacınız varsa kesinlikle alınır.859tlye geliyor ama alsam mı bilemedim
vergi dahil değil ama 3 model arasında kaldım etikliyeyim mi hocam sizi konumaVergi dahil 859 TL ise ve ihtiyacınız varsa kesinlikle alınır.
Temu'nun 3 ay garantisi varken verilir Apex ile Pro arasındaki en genel fark sensör(farkı anlamanız neredeyse imkansız) ve dockun ekranlı olması.Bu fiyatlar verilmez. Bana göre Apex sarı siteden öyle 1700-1800 de verilmez. İmkan varsa koyun daha iyi modeller alın.
Mouse'u kullanıyorum şu an bana anlatmana göre yok dostum. Temu anında parayı geri verdiği için alınabilir ama 1700-1800 edecek bir mouse değil. Mouse doğru olmadıktan sonra sabaha kadar ekrana bak dur önemli olan o değil.Temu garantisi varken verilir Apex ile Pro arasındaki en genel fark sensör(farkı anlamanız neredeyse imkansız) ve dockun ekranlı olması.