- Reaksiyon skoru
- 22
Hocam 2. El mantıklı olurmu ki hijyen vsYanii 2. El gidip apex alsan yada Rampage alsan daha mantıklı.
2. El dediğim sarı sitede fazladan alınan modeller.Hocam 2. El mantıklı olurmu ki hijyen vs
Bunu alacağınıza sarı sitede kapalı kutu satılan apexlerden almak bence çok daha mantıklı. Hem daha yüksek model alırsınız hemde kargo beklemezsiniz.Çok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak
Bu saatten sonra gireceğini hiç sanmıyorum hocam boşuna beklemeyin bence.1000TL'ye geliyor bana kredi vs ile ama Ajazz store'nin ucuz girmesini bekleyip oradan 300-400'e apex mi çeksem yoksa bunu mu alsam bilemedim.
Bunu alip 1500'e satip sari siteden apex çeksem nasil olur? Satımır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@freygasm @Recaizade Mahmut Ekrem
Pro modeli daha iyi degil mi? Apex de ses sorunu falan var deniyor onun disinda ve ekran disinda ayni diye biliyorum.Bunu alacağınıza sarı sitede kapalı kutu satılan apexlerden almak bence çok daha mantıklı. Hem daha yüksek model alırsınız hemde kargo beklemezsiniz.
Apex her şekilde iyi hocam. Ses çoğu üründe yok olanlardada tek bir damla wd40 çözüyor olayı. Apexin sensör daha iyi prodan. Kaplaması falanda apexde biraz daha iyi diye biliyorum. İkisi aynı fiyatta olmasa bile apex daha pahalı olsa ben yine apex tercih ederim. Bence ekran önemli detay.Pro modeli daha iyi degil mi? Apex de ses sorunu falan var deniyor onun disinda ve ekran disinda ayni diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisini ayni fiyata aldiginizi dusunun hangisi alinir?
Hocam bu apex dediğiniz ürünün örnek bi linkini atabilirmisinizApex her şekilde iyi hocam. Ses çoğu üründe yok olanlardada tek bir damla wd40 çözüyor olayı. Apexin sensör daha iyi prodan. Kaplaması falanda apexde biraz daha iyi diye biliyorum. İkisi aynı fiyatta olmasa bile apex daha pahalı olsa ben yine apex tercih ederim. Bence ekran önemli detay.