habbassaka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,451
biz varya bu mouse bedavaya aldık bedava.
Örnek link yok hocam temuda satışda değil şuan. Sadece sahibindende alabilirsiniz onun içinde sahibindende arama kısmına ajazz Aj159 Apex yazmanız yeter.Hocam bu apex dediğiniz ürünün örnek bi linkini atabilirmisiniz
Apex varken neden pro ya 1700 versinler.Arkadaşlar 1000'e alsam 1700'e falan okutabilir miyim? Böyle satıp sarı siteden Apex alayım diyorum. Al-sata karşıyım ama Apex'i anca böyle alabilirim.
Çok zor hocam bu fiyatta. Bana kalırsa gideceği max fiyat 1200 ün belki biraz üstü olur eğer çok fazla beklemek istemiyorsanız.Arkadaşlar 1000'e alsam 1700'e falan okutabilir miyim? Böyle satıp sarı siteden Apex alayım diyorum. Al-sata karşıyım ama Apex'i anca böyle alabilirim.
Apex varken neden pro ya 1700 versinler.
Bölgenizde alıcı çıkarsa olabilir harici çok zor
Ayrıca her ikisini de kullandım apex in ekranı hariç aradaki fiyat farkına değer bir fark yok hatta kullanım hissi pro daha kaliteli geldi bana
E millet hep 1.8-2K çekmiş fiyata pro için de?Çok zor hocam bu fiyatta. Bana kalırsa gideceği max fiyat 1200 ün belki biraz üstü olur eğer çok fazla beklemek istemiyorsanız.
O fiyata konulması önemli değil pro nun asıl önemli olan o fiyata satan varmı hocam?E millet hep 1.8-2K çekmiş fiyata pro için de?
Ayrıca vicdansızlar ya 600-700'e aldinız şimdi hepsi Apex'e min 1.8 çekiyor![]()
600 700 bile değil %90 ı bedavaya aldıE millet hep 1.8-2K çekmiş fiyata pro için de?
Ayrıca vicdansızlar ya 600-700'e aldinız şimdi hepsi Apex'e min 1.8 çekiyor![]()
Bunlar sağda solda satıcılara sövüyorlardır fahiş fiyat çekiyor falan diye. İlk fırsatta kendileri yapıyor. Eh be...600 700 bile değil %90 ı bedavaya aldı
Fiyatları çok arttırmışlar apexde. Bende sahibinden kapalı kutuyu 1700 e almıştım bir sıkıntı çıkmadı. Bana kalırsa zenith pro dan her şekilde iyi.E millet hep 1.8-2K çekmiş fiyata pro için de?