Bugün baya konu gördüm mousela ilgili prosu alınır mı sizceBu paraya alınmaz bence
Bence alınır bide iyi indirim yakalarsan, vergiyle 600 civarına geldiBugün baya konu gördüm mousela ilgili prosu alınır mı sizce
apex stokta yok proya bakıcam da başka var mı bu fiyatlara yoksa en iyisi mi159 pro al veya apex takip et
indirim falan var mı kiBence alınır bide iyi indirim yakalarsan, vergiyle 600 civarına geldi
Herkes 3 5 tane aldı. İllaki satacaklar. İyi pazarlıkla alabilirsiniz forumdaki kişilerdenapex stokta yok proya bakıcam da başka var mı bu fiyatlara yoksa en iyisi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim falan var mı ki
Benim 5 hesabımdan birine extra indirim geldi,birde temu desteğe yalvardım %20 indirim daha aldım öyle olduapex stokta yok proya bakıcam da başka var mı bu fiyatlara yoksa en iyisi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim falan var mı ki
evet olabilir de kimin ne kadar aldığını bilmiyorum bulursam olabilirHerkes 3 5 tane aldı. İllaki satacaklar. İyi pazarlıkla alabilirsiniz forumdaki kişilerden
aynen 1000e bile alınsa çok çok okey o mouse içinHerkes 3 5 tane aldı. İllaki satacaklar. İyi pazarlıkla alabilirsiniz forumdaki kişilerden
Sensör farki çok yok. Pro alanlar (ben dahil) mcu yüzünden tedirgin olduk. Apexle aynı mcu ama apex alanlar daha ucuza aldı o yüzdenBu pro olan için millet sensöründen dolayı sanırım tedirgin oluyordu, gerçekten çok fark var mı pro ve apex arasında?
Hmm anladım, şuan pro olanı vergiyle 1400tl gibi bir fiyata geliyor en uyguna alanlar ne kadar aldı bilgin var mı? Bazıları destekten indirim kodu aldım demişler de ben de denedim sadece mevcut indirimleri saydılar nasıl aldılar acaba kodları.Sensör farki çok yok. Pro alanlar (ben dahil) mcu yüzünden tedirgin olduk. Apexle aynı mcu ama apex alanlar daha ucuza aldı o yüzden