Benim kargo Yolda şuan kredi bakiyesi kullanarak aldım 1100 TL verdim. Yarın bugün gümrükten geçer inşallah diye dua ediyorum bedeli 30 euro altında ama yeni kanun hükmünden önce geçmesi lazım yoksa benimkide gümrükte takılacak.riskli bu arada alınamayabilir 27 euroya düşürüldü kargo ücretsiz olunca
benim de siparişim ucu ucuna limitte aras kargo da çok bekletiyor umarım yeni yıla girmeden alırım Kredi bakiyesi falan fark etmiyor hocam sadece vergi öncesi ürünün satış fiyatına bakıyorlar diye biliyorumBenim kargo Yolda şuan kredi bakiyesi kullanarak aldım 1100 TL verdim. Yarın bugün gümrükten geçer inşallah diye dua ediyorum bedeli 30 euro altında ama yeni kanun hükmünden önce geçmesi lazım yoksa benimkide gümrükte takılacak.
pro değil p olan versiyon hocam 1khz yani
apex o bu pAlıntıyı görüntüle
bilmediğimden soruyorum üründe 8000hz yazıyor 8k değilmi buna rağmen hatalı bilgimi acaba ?
bu apex versiyon için yazılmış hocam açıklama kısmı genel olarak 179 serisinden bahsetmiş yani maalesef P versiyonu 8000 hz değil tabloda tüm bilgiler verilmiş sanırsamAlıntıyı görüntüle
bilmediğimden soruyorum üründe 8000hz yazıyor 8k değilmi buna rağmen hatalı bilgimi acaba ?
Bildiğim kadarıyla sipariş tarihi bu günden önce olursa sorun yok.Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile 27 Aralık itibarıyla yurt dışından yapılacak internet alışverişlerinde ücretsiz kargo dönemi sona erecek. Satıcı, ürünün teslimatı için herhangi bir ücret talep etmese bile, 'emsal navlun gideri' adı altında ürünün fiyatına 3 euro ekleme yapılacak. Böylelikle gümrük muafiyeti fiili olarak 27 euroya düşmüş olacak.
Konu kilit.