driver üzerinden 8k ya almamış olabilir misin ? Ben denediğimde almıştım , millet çatır çatır kullanıyor.beyler bu farelerde 8k gören var mı merak ettim ben bir kaç tane denedim hepsinde 1k veriyor max.
apexte de 1k dan fazlasını görememiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
m3 4k var onda görüyorum 4k yı
Razer'ın hz ölçüm içn bir programı vardı millet oradan ölçünce 8k hz alıyordu, internetteki hz testlerinin çoğu 8khz veremiyor.beyler bu farelerde 8k gören var mı merak ettim ben bir kaç tane denedim hepsinde 1k veriyor max.
driver link var mıdriver üzerinden 8k ya almamış olabilir misin ? Ben denediğimde almıştım , millet çatır çatır kullanıyor.
yok hocam 4k alabildiğim mousem varRazer'ın hz ölçüm içn bir programı vardı millet oradan ölçünce 8k hz alıyordu, internetteki hz testlerinin çoğu 8khz veremiyor.
driver link var mı
yok hocam 4k alabildiğim mousem var
driver link var mı
yok hocam 4k alabildiğim mousem var
teşekkür ediyorum 4.5k ları gördüm fazlasında gözüm yok
8k alabiliyorken kullan bence sana kalmış Ben sarj süresi uzun olsun diye 2k da kullanıyorum.teşekkür ediyorum 4.5k ları gördüm fazlasında gözüm yok
hocam driver yüklüymüş halletim ordan ben fabrika çıkışlı 8k sanıyordumDriver yüklü değilse yükleyin, yüklüyse de dediğim gibi 2.4 ghz modun 8khz ayarını seçip razer programından polling rate testi yapın, ama şunu unutmayın sisteminiz güçlü değilse özellikle de işlemciniz oyunda fps düşüşü ve buna bağlı fps droplar yaşanabilir şahsen 2 veya 4k'da kullanmak kâfi
çoğu oyun sunucusu max 1k hz izin veriyor zatenbeyler bu farelerde 8k gören var mı merak ettim ben bir kaç tane denedim hepsinde 1k veriyor max.
Mouse'u güncelleyeceğiniz zaman kutudan çıkan usb kablosu ile mouse'u direkt bilgisayara bağlayıp uygulama üzerinden güncellemesini yapmalısınız aklıma gelmişken onu da söyliyeyimhocam driver yüklüymüş halletim ordan ben fabrika çıkışlı 8k sanıyordum