❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

DEsteğe ne yazmam lazım abe bana %20 mi diyeceğim. :kekw: (kusura bamayın sizi de iyice darladım ama )
Öyle diyecen vallahi. Alışverişim için indirim kuponu lazım de o sana rabate100 diye bir kod vericek (bir işe yaramıyor) sende rebate100 geçersizdir yaz siz kupon verir misiniz de verirler. Vermezse başka desteğe.

İndirime girdi 3-4 gündür stok da gelmedi.
1310 TL'ye geliyor bana üst modeli vs varmı bunun , farklı farklı sensörlerden bahsediliyordu araştırmadan sipariş verdim sonra bakacağım

1310 TL'ye geliyor bana üst modeli vs varmı bunun , farklı farklı sensörlerden bahsediliyordu araştırmadan sipariş verdim sonra bakacağım
Üst modeli var ama yok gibi. Apex diye bir ürünü var ama toplamda 10 tane felan satıldı.

Öyle diyecen vallahi. Alışverişim için indirim kuponu lazım de o sana rabate100 diye bir kod vericek (bir işe yaramıyor) sende rebate100 geçersizdir yaz siz kupon verir misiniz de verirler. Vermezse başka desteğe.
Sen varya adamsın adam %20 daha ekledi :kekw: 490 tl düştü full set aj159 pro

Hocam yollasam benimkini de boyar mısınız :kekw:

Şans işi hocam bana da gelmiyor.
Vallahi iyi olmuyor dediğin gibi hava soğuk tutmuyor çok geç kuruyor.
Kaplama dağa mantıklı fiber kaplama alıp fonle yapıcam yaptığım zaman hoşuma gider seninkini de yaparım senin için boyarım sorun yokta soğukta gerçekten çıldırtıyor boya bile problem oluyor akıntı yapıyor yazın bir şey boyadınmi böyle olmuyor.
2 saat özendim sonuç 12 saat fazla kaldı kurumamis kuru gibiydi parmak izi çıktı
Uzun duran şeyler kürdan ışık yer kapanmasin diye
IMG_20241024_225628.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,041
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri