peki ajazz apexmi birini alayım heme link atarmısınızAjazz Aj159 Pro veya Apex daha iyi bundan.
peki ajazz apexmi birini alayım heme link atarmısınızAjazz Aj159 Pro veya Apex daha iyi bundan.
Apex'in stoğu yok Pro'nun linki de var konunun başında.peki ajazz apexmi birini alayım heme link atarmısınız
hocamm ek vergi falan olmuyor demi 800 TL'ye geliyor banaApex'in stoğu yok Pro'nun linki de var konunun başında.
Ödeme kısmında ödediğiniz vergi ne kadarsa o ekstra vergi çıkmaz.hocamm ek vergi falan olmuyor demi 800 TL'ye geliyor bana
hocam marka model nepro bendede aynı klavye süper
boya yaptım geç kurudu parmak izi cikinca sinirlendim geri zimparaladım kaplama yapıcam ilerde acelem yok.
dongle direk içinde dimi direkt alıcam fury yerıne daha iyi yazmış cogu kişiÖdeme kısmında ödediğiniz vergi ne kadarsa o ekstra vergi çıkmaz.
Z1 daha iyi.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
bumu ajazzmı
Pro'nun yanında 1K dongle çıkmıyor manyetik şarj standının içine gömülü 8K dongle onu takıp kullanıyorsunuz 2.4Ghz uygulamasından da Hz ayarı yapabiliyorsunuz.dongle direk içinde dimi direkt alıcam fury yerıne daha iyi yazmış cogu kişi
Aj159 Apex bir üst modeli.
Almalı mıyım ekstra indirim yok bendedeÜst modeli var ama yok gibi. Apex diye bir ürünü var ama toplamda 10 tane felan satıldı.
Manyetik şarj standı bile yok nasıl daha iyi.Z1 daha iyi.
Baken mcu Çinli mcu dan daha iyi. Malzeme olarak da z1 daha iyi. Eğer switch çinliyse z1 de huano var. Sarj istasyonu dışında bir artısı yok. Garanti de yok.Manyetik şarj standı bile yok nasıl daha iyi.