StartPy
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Arama çubuğuna bu kodu yaz acu967401rebate100 diye bid kod verdiler oda geçersiz ya bu gümrüğe falan takılazmı hem
Arama çubuğuna bu kodu yaz acu967401rebate100 diye bid kod verdiler oda geçersiz ya bu gümrüğe falan takılazmı hem
Evet fason üretim ama en azından söylendiği ürün çıkıyor. İçerisi değişmiş değil. 1200tl ve üstüne 159 pro önermem.Türk satıcı daha iyisini mi çıkarır? Ürünler alibaba'dan alınıyor hocam zaten? Furylevel Z1'in fotosunu alibaba'da aratın denk geleceksiniz zaten.
Nasıl olacak ilk defa alacağımBu ürünü temu nun verdiği ekstra indirim + %20 destek indirimi olmadan almayın.
600 tl verdiArama çubuğuna bu kodu yaz acu967401
Hemen altta açıkladı. %20 yi destekten diğerini şansına alırsın.Nasıl olacak ilk defa alacağım
Hayırlı olsun600 tl verdi
eyw hocam sence alınır mı? bu mouse şuan razer deatvadder kullanıyorum orta tuşu bozuk kırasım geliyoHayırlı olsun![]()
Bi anda viper v3 proElimdeki DeathAdder V2'yi değiştirip yeni bir soluk için fare arıyorum da, bu o değil gibi sanki? Ne dersiniz?
Hocam muhtemelen bir kaç milyonuncu soruyu soruyorum ama ben hala bu alınan mouselardaki mcu hangi marka ne ne değil çözemedim son durum nedir mdlsmdls.Hemen altta açıkladı. %20 yi destekten diğerini şansına alırsın.
Klavye link dfgdgpro bendede aynı klavye süper
boya yaptım geç kurudu parmak izi cikinca sinirlendim geri zimparaladım kaplama yapıcam ilerde acelem yok.
Kaca geliyoreyw hocam sence alınır mı? bu mouse şuan razer deatvadder kullanıyorum orta tuşu bozuk kırasım geliyo