Seni iplemiyorum bile chat mesajları yukarıda. Cevap vermeye değecek bir varlık değilsin. Çöken zaten yok böyle düşünüp lanse eden sizin gibi zihniyeti bozuk insanlar var.
Ya hadi diyelim adam temu nun malına çöktü bundan tam olarak sana ne? arkadaşın anası babası mısın? hayır. Temunun hissedarı yada avukatı mısın? hayır. Yani tam olarak kim ve hangi sıfatla temu ve alıcı arasındaki olaya müdahil oluyorsun? ben burada ahlaki değerleri gözeten biri değil ağır fesat, kıskanç biri görüyorum keza zerre kadar samimi değilsiniz.
Bakın bakalım dolandırmaya mı çalışmışım? Video attım bozuk olduğuna dair defalarca. Ayrıca ürünü göndermenize gerek yok diyende kendileri. Adım kul hakkı yiyene çıktı Allah ıslah etsin diyenden tut dolandırıcı diyene kadar. Sizin bilmeden yaptığınız bu ithamlar ne oluyor biliyor musunuz? Asıl kul hakkı bu işte. Konuşmalar ekte mevcut. Pp gözükmesin diye kırptım sadece. Kendi insanınızı savunacağınıza elin çinli bozuk ürün satan satıcısını savunup Allah, din ve dolandırıcılık üzerinden prim kasmaya devam.
Ya hadi diyelim adam temu nun malına çöktü bundan tam olarak sana ne? arkadaşın anası babası mısın? hayır. Temunun hissedarı yada avukatı mısın? hayır. Yani tam olarak kim ve hangi sıfatla temu ve alıcı arasındaki olaya müdahil oluyorsun? ben burada ahlaki değerleri gözeten biri değil ağır fesat, kıskanç biri görüyorum keza zerre kadar samimi değilsiniz.
Zamanında DH amazon konusu vardı o zamanlarda RX400 serisi yeni çıkmıştı amazon amerikadan MSI RX470 aldım ürün kargoda kayboldu 50 gün ortada amazon da çok oyaladı bekle bekle diye en son ürünün kaybolduğunu kabul edip hızlı kargo ile yenisini gönderdiler fakat o kaybolan ürünle beraber ikisi birden geldi. Chat e bağlandım durumu anlattım dediler ilk gelen ürünü bize geri gönderin, tamam peki kargo ücretimi iade edecek misiniz? maalesef öyle bir iade şeklimiz yok dediler bende neden kargoda kaybolan ürün için 50-60 gün bekleyip üstüne cebimden para ödeyip zaten mağdur olmuşken bir kez daha mağdur olayım deyince bir üst yetkiliye aktardı o da durumu öğrenir öğrenmez 10 kere falan özür diledi 2 ürün de sizde kalsın, biri yaşadığınız mağduriyet için hediyemiz olsun dedi olay kapandı.
Bu 50 günlük mağduriyet boyunca foruma her yazdığımda bekle gelir, bir şey olmaz, kaybolduysa da paran amazonda kalmaz gibi şeyler söyleyip benim 50 günlük mağduriyetimi önemsemeyen arkadaşlar 2 ürünün aynı anda geldiğini ve birini amazonun mağduriyetimin karşılığında hediye ettiğini öğrenince vay efendim neden göndermedin? vay etik değil, vay sizin gibiler yüzünden amazon bir daha ürün satmayacak diye ağlaşmaya başladı
Tüm samimiyetimle söylüyorum bizim insanımız aşırı fesat, aşırı kıskanç.
İşte bu muhatap olduğun arkadaş da DH forumdakilerden biri, onun DA versiyonu.
Olum siz yapay zeka falan mısınız? fesatlık bir başkasın kötülüğünü isteyen, onu kıskanan ve çekemeyene denir. Mouse konusunda 1400 liraya pro alanları mı kıskandım da o olayla bu olayı karıştırıyorsun? mcu muhabbetinden dolayı yüksek fiyattan pro alanlara mızrak muhabbeti yaptım ki sonuna kadar da haklıymışım gelen mouseları görüyoruz hem mcu tırt hem de bozuk tüzük geliyor yani tam roma mızrağı oldu afiyet olsun herkese.
Olum siz yapay zeka falan mısınız? fesatlık bir başkasın kötülüğünü isteyen, onu kıskanan ve çekemeyene denir. Mouse konusunda 1400 liraya pro alanları mı kıskandım da o olayla bu olayı karıştırıyorsun? mcu muhabbetinden dolayı yüksek fiyattan pro alanlara mızrak muhabbeti yaptım ki sonuna kadar da haklıymışım gelen mouseları görüyoruz hem mcu tırt hem de bozuk tüzük geliyor yani tam roma mızrağı oldu afiyet olsun herkese.
Haha komik şey seni. Kendin ucuza apex yakaladığın için 1400 liraya pro alanlara fesatlik yapıp dalga gectin aynen tirt mouse geliyor dün kullandim hic sorunsuz çalıştı.
Acayip bir kafası var bunla daha fazla muhattap olmayacağım. Yeni arkadaşlar hani ne bu curcuna diyecekseniz özet geçecim. Siz karar verin. Forumda ürün gelmEden iade edip tam ücret alan bazıları oldu . Sonradan bunu görenlerde aynı yoldan iade etmeye ürünü göndermeden 3-5 almak için iade etmeye başladı O kadar çok iade vs oldu ki adamlar ürünleri üretimden kaldırdı. Bende bunun yanlış olduğunu savunuyorum burdaki iki elemanda bozuk ürünü iade etti vay efendim niye iade ettiniz diyorum sanıyor. Eleman bozuk üründe bile isteseler bile göndermem diyip haklıylıkken haksıza düştü bu arada. Dünyaları küçük en son bir tanesi yıllar önceki amazon gönderisine bağladı yani kafa çok acayip. Bu benim aldığım ürün mesela üretimden kalkmış; Sözün özü ürün bende kalsın paramıda alayım düşüncesi bana göre yanlış bu kadar yorumda hep bunu savundum.
Acayip bir kafası var bunla daha fazla muhattap olmayacağım. Yeni arkadaşlar hani ne bu curcuna diyecekseniz özet geçecim. Siz karar verin. Forumda ürün gelmEden iade edip tam ücret alan bazıları oldu . Sonradan bunu görenlerde aynı yoldan iade etmeye ürünü göndermeden 3-5 almak için iade etmeye başladı O kadar çok iade vs oldu ki adamlar ürünleri üretimden kaldırdı. Bende bunun yanlış olduğunu savunuyorum burdaki iki elemanda bozuk ürünü iade etti vay efendim niye iade ettiniz diyorum sanıyor. Eleman bozuk üründe bile isteseler bile göndermem diyip haklıylıkken haksıza düştü bu arada. Dünyaları küçük en son bir tanesi yıllar önceki amazon gönderisine bağladı yani kafa çok acayip. Bu benim aldığım ürün mesela üretimden kalkmış; Sözün özü ürün bende kalsın paramıda alayım düşüncesi bana göre yanlış bu kadar yorumda hep bunu savundum.
Dostum ne anlatsan boş. Yamyam gibiler bunlar ürünü aldıkları fiyat bedava hala daha sen 400 e aldıysan ben 800e aldım iade ediyorum muhabbeti yapıyorlardı bunlara indirim filan bahsetmeyeceksin aslında. Bunlar okadar açgöz insanlar ki anasının babasının yediği lokmayı sayarlar.
Haha komik şey seni. Kendin ucuza apex yakaladığın için 1400 liraya pro alanlara fesatlik yapıp dalga gectin aynen tirt mouse geliyor dün kullandim hic sorunsuz çalıştı.