arkadaşlar benim mouse geldi aj159 pro bunun uygulaması var mı nerden yükleyeceğim. kontrolünü nasıl sağlayacağım yada neleri kontrol etmem lazım ayrdımcı olur musunuz
Performans olarak nası uzun ömürlü olur mu
Driverini kurdunmu ve nereden?Ürün geldi benim apex yolda pro geldi olum proda çok acayip iyi gibi bence geri göndermeyin satın millete 1500 liradan satsanız alabilecekleri en iyi mouse gibi logitechden geçtim buna logice de iyidi ama kabloyu çıkar kabloyu tak, kaymıyordu çok ağırdı bir tık, bunun tek kötü yanı sarj istasyonundaki rgbyi istediğim renk yapamıyorum 3 5 seçenek koymuşlar kafasına göre yanıyor. Bide bir tık küçük büyük mouse sevenler varsa.
teşekkür ederim. nelere dikkat etmem gerek neyi kontrol etmeliyim mesela. sıkıntı yaşayanlar olmuş bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz
Bilgim yok pek.benimkide grlmis bugun eve gidince bakacam bendeteşekkür ederim. nelere dikkat etmem gerek neyi kontrol etmeliyim mesela. sıkıntı yaşayanlar olmuş bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz
Ajazzın kendi sitesinden indirdim kurdum.Driverini kurdunmu ve nereden?
ben kullanmaya başladım. delux m800 pro vardı ondan daha hafif. senki elimin altından kaçacak gibi hissediyorum. çalışmayan bir aksamı vs var mı bilmiyorum açıkcası nası ltest edilecek onuda bilmiyorummouse kaliteli mi iyi mi kablosuzda sorunu var mı
Boş yaptığın ve aşırı zorlama bir cevap verdiğin kardeşin değilim gibi saçma bir giriş yapmandan belli.1- Kardeşin değilim senin gibilerden çok uzaktayım
2-3 kuruşa aldığın mausu bile beleşe getirmeye çalışacak kadar ihtiyaç sahibisin millete işsiz vs deme sana büyük gelir
3-Senin gibiler yüzünden komple kaldırdılar millet istese bile alamayacak.
4-Bana fesat diyorsun çünkü yanlışa yanlış dediğim için bak aşağı resme bu mausa indirim ilk gelenlerdenim.
Bu indirim için siparişimi iptal etmedim gerek duymadım. Ama bana fesad diyenlar o günden sonra daha ürün gelemeden iade almaya başladınız açık ortada.❌İndirim Bitti! - Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)
Huanolar ucuz aslında ve dayanıklılar 1730034957 Mcu swap yapılsa güzel olur ama malesef zor iş. reıs bı ındırım yerı geldı fakat mouse gozukmuyor ordakı lıstede mouse yok ıstedıgım nasıl yapcaz bunuforum.donanimarsivi.com
5- Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim . Doğruyu 1 yanlışı çok kişi savunuyor diye değişmez. Siz yanlışsınız birinin bunu söyelemesi lazım ben söylüyorum. Çok tiksinç geliyor bana o yüzden üstünde bu kadar durdum.
6- Bunları anlamayacağını biliyorum görüşün kısıtlı senin suçun değil. Ama milleti kendinize benzetmeyin be yazıktır.
Sanrım gelince öğreneceğizBeyler sorunlu olan apexmi ben de almıştım istanbulda şuan. ne uzatmışsınız yeter daa tartıştığınız. Sizin yüzünüzden tam okuyamadım