Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Ahmet
Ürün kargolandıktan sonra iade edersen vergiye ödediğin miktarı alamıyorsun.
İade değil de fiyat farkını sordum ben iade etmeyeceğim lazım bana ürün lakin kimisi 300küsür tl alıyor ya belki onun farkını alırız dedim 😄

Aurelia

80+ Bronze
İade değil de fiyat farkını sordum ben iade etmeyeceğim lazım bana ürün lakin kimisi 300küsür tl alıyor ya belki onun farkını alırız dedim 😄
onun farkını ben aldım şuan kargom kaybolmuş kafayı yicm

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Ahmet
onun farkını ben aldım şuan
-Müşteri hizmetlerine hangisini gösterdiniz şefim bana da veriri misiniz.(490₺ vergi hariç aldım)
-Ürün farkını ancak ürün gelirse mi alabiliyoruz, benim mouse hala havaalanında da.

Aurelia

80+ Bronze
-Müşteri hizmetlerine hangisini gösterdiniz şefim bana da veriri misiniz.(490₺ vergi hariç aldım)
-Ürün farkını ancak ürün gelirse mi alabiliyoruz, benim mouse hala havaalanında da.
bisi göstermedm ürününüz kaybolmus olabilir diye mail geldi. siteye baktığımda 420tl iade olduğunu gördüm. müşteri hizmetlerine vergi tutarını iade alabilir miyim diye konuştum. bankamdan çekilen miktarı sitede satın altığım miktarı gösterdim vergiyide iade ettiler. Kargom 6 gündür havalimanı deposuna nakilde kalmıştı.

keşke proyu alsaydım diyorum

Spectre_zz

80+ Bronze
bisi göstermedm ürününüz kaybolmus olabilir diye mail geldi. siteye baktığımda 420tl iade olduğunu gördüm. müşteri hizmetlerine vergi tutarını iade alabilir miyim diye konuştum. bankamdan çekilen miktarı sitede satın altığım miktarı gösterdim vergiyide iade ettiler. Kargom 6 gündür havalimanı deposuna nakilde kalmıştı.

keşke proyu alsaydım diyorum
Haladuruyo alirsin

Aurelia

80+ Bronze
Haladuruyo alirsin
para iadesi geç oluyor :( ve bana zamanında teşvik indirimi gelmişti. ancak apexi almak için proyu iade ettim teşvik indirimimde gitti. proya ödediğim para gelmedi hâlâ 6-19 kasım diyor.Kısmet değilmiş.

frqn

80+
Ucuza alan birinin ssini attım 439tl para iadesi gelecek bana da
reis ben ilk başta 1400 e aldım kargoya verilmişti, sonradan teşvik ile vergisiz 439 a aldım onuda iade ettim apexlerden sonra, kendim alıp iptal ettiğim ürünün bilgilerini attım bana vermiyorlar :S, ürünü iade edicem artık

Ucuzum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Hocam doungle çıkmadı ürnden

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adnan
Ürün geldi benim apex yolda pro geldi olum proda çok acayip iyi gibi bence geri göndermeyin satın millete 1500 liradan satsanız alabilecekleri en iyi mouse gibi logitechden geçtim buna logice de iyidi ama kabloyu çıkar kabloyu tak, kaymıyordu çok ağırdı bir tık, bunun tek kötü yanı sarj istasyonundaki rgbyi istediğim renk yapamıyorum 3 5 seçenek koymuşlar kafasına göre yanıyor. Bide bir tık küçük büyük mouse sevenler varsa.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Benim apex yeni gönderildi

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Güzel kardeşim herkes sizin gibi işsiz mi? şahsen ben de iade etmezdim, etmeye bile uğraşmazdım sırf onun için işten 1-2 saat izin almam gerekecek ki vakit dışında insana eziyeti, külfeti cabası. 3 kuruşa mouse aldık o da sorunlu gelip bana 5 kuruşluk eziyet çektiremez. Benim 15-20 gün bu mouse u beklediğim süre ne olacak? para iadeleri zaten 2 ayı buluyor onu ne yapıcaz? buna güvenip başka mouse bakmadım ve diğer fırsatları kaçırdım hadi çık işin içinden.

Ayrıca iade ürün olduğu için bu mouse un kargosu temu ya mouse dan pahalıya gelecek firma bunların hepsini biliyor. Hadi diyelim yine de bir şekilde ulaştı firmaya sence bunu firma ne yapacak? çöpe mi atacak? tabi ki hayır aynı bir zamanlar amazon un yaptığı gibi warehouse tarzı iade ve kutusu bozuk ürünleri ucuzdan verecek yani bu bozuk mouse yine birilerinin eline geçip milleti mağdur edecek.

Velhasıl senin gibi bir fesada bile tane tane laf anlattım umarım anlamışsındır. Ayrıca sana tavsiyem sadece kendi hayatına odaklan, kim ne kazanmış kim ne elde etmiş diye kafaya takarsan hayat senin için çekilmez bir hale gelir.
1- Kardeşin değilim senin gibilerden çok uzaktayım
2-3 kuruşa aldığın mausu bile beleşe getirmeye çalışacak kadar ihtiyaç sahibisin millete işsiz vs deme sana büyük gelir
3-Senin gibiler yüzünden komple kaldırdılar millet istese bile alamayacak.
4-Bana fesat diyorsun çünkü yanlışa yanlış dediğim için bak aşağı resme bu mausa indirim ilk gelenlerdenim.
Bu indirim için siparişimi iptal etmedim gerek duymadım. Ama bana fesad diyenlar o günden sonra daha ürün gelemeden iade almaya başladınız açık ortada.
5- Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim . Doğruyu 1 yanlışı çok kişi savunuyor diye değişmez. Siz yanlışsınız birinin bunu söyelemesi lazım ben söylüyorum. Çok tiksinç geliyor bana o yüzden üstünde bu kadar durdum.
6- Bunları anlamayacağını biliyorum görüşün kısıtlı senin suçun değil. Ama milleti kendinize benzetmeyin be yazıktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom