Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

ChristianSerratos

80+ Silver
Ürünü iade ediyorum site ve açıklamasın da mcu farklılığını gösterip iade istedim yarın kargoya veririm vergi dahil ödediğim miktarı iade edilecek olarak görünüyor şuanlık.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Arkadaşlar tüm konuyu okuyamıyorum, 1 tane siyah almıştım ürünler sıkıntılı mı? Şu anda iptal edebilirim sanırım dün falan aldım ön sipariş olarak geçiyodu. Normalde gladius 3 wireless var yedek dursun diye almıştım, napayım?
Kardeşim benim ürün sorunlu geldi. İade ettim kimi şanslı sorunsuz ürün gönderilmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olum adamla neyi tartışıyorsunuz şakamısınız siz. Adamın ürünü bozuk aloo videosu var elinde çalışmıyor. Çalışmayan ürünü iade etmek istiyor temuda kanıtları görünce anında iade edebiliriz ürün sizde kalabilir diyor. Sen şimdi hiç bir sorun belirtmeden iade etmeye çalış bakalım aynısını temu sana söyleyecek mi ? Uzun bir yolla gönderdiğin ürünü bir zahmet test et .
Anlamıyorlar hatta chatin ssini atacağım buraya.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
olay mouse elde patladı heralde olduğu kadar kullanın derim sudan ucuz zaten

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Bakın bakalım dolandırmaya mı çalışmışım? Video attım bozuk olduğuna dair defalarca. Ayrıca ürünü göndermenize gerek yok diyende kendileri. Adım kul hakkı yiyene çıktı Allah ıslah etsin diyenden tut dolandırıcı diyene kadar. Sizin bilmeden yaptığınız bu ithamlar ne oluyor biliyor musunuz? Asıl kul hakkı bu işte. Konuşmalar ekte mevcut. Pp gözükmesin diye kırptım sadece. Kendi insanınızı savunacağınıza elin çinli bozuk ürün satan satıcısını savunup Allah, din ve dolandırıcılık üzerinden prim kasmaya devam.

Ekler

• Screenshot_20241104_233840_Temu.jpg
    Screenshot_20241104_233840_Temu.jpg
    272.4 KB · Hit: 131
  • Screenshot_20241104_233816_Temu.jpg
    Screenshot_20241104_233816_Temu.jpg
    203 KB · Hit: 130
  • Screenshot_20241104_233912_Temu.jpg
    Screenshot_20241104_233912_Temu.jpg
    270.4 KB · Hit: 130
Son düzenleme:

ChristianSerratos

80+ Silver
Bakın bakalım dolandırmaya mı çalışmışım? Video attım bozuk olduğuna dair defalarca. Ayrıca ürünü göndermenize gerek yok diyende kendileri. Adım kul hakkı yiyene çıktı Allah ıslah etsin diyenden tut dolandırıcı diyene kadar. Sizin bilmeden yaptığınız bu ithamlar ne oluyor biliyor musunuz? Asıl kul hakkı bu işte. Konuşmalar ekte mevcut. Pp gözükmesin diye kırptım sadece. Kendi insanınızı savunacağınıza elin çinli bozuk ürün satan satıcısını savunup din ve dolandırıcı vs. diyerek prim kasmaya devam.
Stoğun yarısını kargoladıktan sonra siteden mcu değiştiren adamlara karşı kul hakkı pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Stoğun yarısını kargoladıktan sonra siteden mcu değiştiren adamlara karşı kul hakkı pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
Orasını bilemem de her iade edene dolandırıcı demekte yakışı kalmıyor bozuk ki iade ediyorum. 1350 lira beni zengin etmez. Bahsettikleri dolandıran insanlar illaki vardır. Ama herkes dolandırmıyor. Gerçekten ürün sorunlu çıkmasa uğraşmazdım böyle işlerle.

Son düzenleme:

TeknoAdam

80+
Epexi iptal edelim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
ibrahim
Adamlar ürünü kapatmış hala gelip laga luga yapıyorlar. Artık alanların kaçı iptal iade cart curt yaptıysa adam direk ürünü kaldırmış.
Yanık kremi var vereyim mi?

Temu para iadesi yapmasa, bozuk ürün adamın elinde patlasa sıkıntı yok ama adam para iadesi alıp ürün de elinde kalınca fesadından kudurdun değil mi? az çok biliyorum sizin gibi fesatları şuan sağı solu tekmeliyorsundur birileri para iadesi alıyor diye.

Hepsini geçtim olay temu ve alıcı arasında sana ne oluyor tam olarak? koskoca firma ***** bir sen mi akıllısın? adamlar kendini yolduruyor da sen buradan firmayı mı kurtarmaya çalışıyorsun? allah akıl fikir versin sizin gibi kıskanç fesat çekememezlik yapan tiplere.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Yanık kremi var vereyim mi?

Temu para iadesi yapmasa, bozuk ürün adamın elinde patlasa sıkıntı yok ama adam para iadesi alıp ürün de elinde kalınca fesadından kudurdun değil mi? az çok biliyorum sizin gibi fesatları şuan sağı solu tekmeliyorsundur birileri para iadesi alıyor diye.

Hepsini geçtim olay temu ve alıcı arasında sana ne oluyor tam olarak? koskoca firma ***** bir sen mi akıllısın? adamlar kendini yolduruyor da sen buradan firmayı mı kurtarmaya çalışıyorsun? allah akıl fikir versin sizin gibi kıskanç fesat çekememezlik yapan tiplere.
Birader bunu savunuyorsan aynı mantalitedesin adam göndermicem Yanlış yazmışım istemediler dese problemli ürün sıkıntı yok ama gönderemem göndermicem demek ayrı bir şey.

Yanık kremi iadeyle alıcaksan beni karıştırma ne alıyorsan al.

Top Bottom