Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ürünü iade ediyorum site ve açıklamasın da mcu farklılığını gösterip iade istedim yarın kargoya veririm vergi dahil ödediğim miktarı iade edilecek olarak görünüyor şuanlık.
Yanlış anlamayın hocam sebep nedir ürününüz bozuk mu???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epexi iptal edelim mi?
Edin hocam sizin yerinize ben alırım

2-3 kişide sorun çıktı diye bütün forum mouse u iptal ediyo iyimiş
En iyisi hocam tekrar stoklar açıkır alırız deneriz bozuksa iade ederiz çok büyük bir sorun sanki😁😉

ChristianSerratos

80+ Silver
Yanlış anlamayın hocam sebep nedir ürününüz bozuk mu???

Edin hocam sizin yerinize ben alırım
Yarı fiyatına aldım aynı ürünü temunun fiyat politikası hoşuma gitmedi.

ChristianSerratos

80+ Silver

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Yanık kremi var vereyim mi?

Temu para iadesi yapmasa, bozuk ürün adamın elinde patlasa sıkıntı yok ama adam para iadesi alıp ürün de elinde kalınca fesadından kudurdun değil mi? az çok biliyorum sizin gibi fesatları şuan sağı solu tekmeliyorsundur birileri para iadesi alıyor diye.
Ben de memnunum şahsen iade ediyorum üstüne 300 TL kredi vermişler o da kafi dongle bozuk fareyi ne yapayım sadece Bluetooth ve kablolu mod için almadım fareyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
ibrahim
Birader bunu savunuyorsan aynı mantalitedesin adam göndermicem Yanlış yazmışım istemediler dese problemli ürün sıkıntı yok ama gönderemem göndermicem demek ayrı bir şey.

Yanık kremi iadeyle alıcaksan beni karıştırma ne alıyorsan al.
Güzel kardeşim herkes sizin gibi işsiz mi? şahsen ben de iade etmezdim, etmeye bile uğraşmazdım sırf onun için işten 1-2 saat izin almam gerekecek ki vakit dışında insana eziyeti, külfeti cabası. 3 kuruşa mouse aldık o da sorunlu gelip bana 5 kuruşluk eziyet çektiremez. Benim 15-20 gün bu mouse u beklediğim süre ne olacak? para iadeleri zaten 2 ayı buluyor onu ne yapıcaz? buna güvenip başka mouse bakmadım ve diğer fırsatları kaçırdım hadi çık işin içinden.

Ayrıca iade ürün olduğu için bu mouse un kargosu temu ya mouse dan pahalıya gelecek firma bunların hepsini biliyor. Hadi diyelim yine de bir şekilde ulaştı firmaya sence bunu firma ne yapacak? çöpe mi atacak? tabi ki hayır aynı bir zamanlar amazon un yaptığı gibi warehouse tarzı iade ve kutusu bozuk ürünleri ucuzdan verecek yani bu bozuk mouse yine birilerinin eline geçip milleti mağdur edecek.

Velhasıl senin gibi bir fesada bile tane tane laf anlattım umarım anlamışsındır. Ayrıca sana tavsiyem sadece kendi hayatına odaklan, kim ne kazanmış kim ne elde etmiş diye kafaya takarsan hayat senin için çekilmez bir hale gelir.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu
Benim dock bozuk geldi adamlar 300 TL kısmi iade verelim ya da iade edin dediler :D.

Yazdım bari iade ediyorum 300 TL jest yapın da kredi sağlayın dedim vermişler :D.
Ucuza alan birinin ssini attım 439tl para iadesi gelecek bana da

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Ali Mert Okuducu

Ekler

• IMG_20241030_170801.jpg
    IMG_20241030_170801.jpg
    2.6 MB · Hit: 174

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Ahmet
Bu vergi hariç fiyatı vergiyi de ekleyip veriyoalr mı ?

Aurelia

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom