Spectre_zz
80+ Bronze
Benim apex gumrukte de bakaljm ne halde gelecek umarim saglamdir
Dostum toxicsen komik değil bu yorumun sabah videoda yükledim buraya mouse takılıyor kullanamıyorum. Para iadesi tabikide alıcam doğal hakkım ve temuyada 30 saniyelik 2 adet mousenin takıldığına dair video gönderdim. 3-4 temsilciyle görüştüm bayağı uğraştım yani. Çökmelik bir durum yok mouse bir tek kablolu çalışıyor. Kablolu alacak olsam Türkiyeden 1350 TL'ye istediğim marka mouseyi alırdım zaten burada 1350 TL'ye kablolu mouse yok mu sanıyorsun? Videoyuda kaldırdım konudan kaldırma nedenim ise benim videomla mouse bozuk gibi gösterip durumu suistimal eden arkadaşlar olabilir diye kaldırma ihtiyacı duydum.çöktün yani mausa.
Ücret iadesi olmadi henüz 11-22 kasım falan yazıyor beklemem gerektiğini söylediler.Ücret iadesini verdiler mi?
çökecek tabi bozuk ürün göndermişler forumun yarısına
Kargo göndermem demedin mi? Bak gönderemiyorum demiyorsun göndermem diyorsun açık net yani.Dostum toxicsen komik değil bu yorumun sabah videoda yükledim buraya mouse takılıyor kullanamıyorum. Para iadesi tabikide alıcam doğal hakkım ve temuyada 30 saniyelik 2 adet mousenin takıldığına dair video gönderdim. 3-4 temsilciyle görüştüm bayağı uğraştım yani. Çökmelik bir durum yok mouse bir tek kablolu çalışıyor. Kablolu alacak olsam Türkiyeden 1350 TL'ye istediğim marka mouseyi alırdım zaten burada 1350 TL'ye kablolu mouse yok mu sanıyorsun? Videoyuda kaldırdım konudan kaldırma nedenim ise benim videomla mouse bozuk gibi gösterip durumu suistimal eden arkadaşlar olabilir diye kaldırma ihtiyacı duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücret iadesi olmadi henüz 11-22 kasım falan yazıyor beklemem gerektiğini söylediler.
Bozuk ürünü gönderince ne olacak? Ha göndermiş ha göndermemiş ne fark ediyor bir söyleseneKargo göndermem demedin mi? Bak gönderemiyorum demiyorsun göndermem diyorsun açık net yani.
Satıcının ayıbını ben niye kapatıyorum. Test edip sağlam ürün gönderseymiş. Kargo zaten elime 12 günde geldi. Gönderdim diyelim 12 gün bekleyeceğim geri gitmesini birde depolarında incelenecek 3 günde öyle. Etti mi sana 15 gün. Kargo bu aşamada kaybolur mu başına ne gelir belirsiz yurtdışı olduğu için halen sipariş verip ürünü eline ulaşamayanlar var. Ayrıca kapıdan alma hizmeti yok birde iade için şubeye gideceğim yol parası verip bu yağmurlu havada uğraşacağım. Niye uğraşayım? Evet göndermiyorum. Bunu temu sorun etmiyor göndermenize gerek yok diyor sana mı batıyor? Bozuk ürün gönderince noluyor? Alt tarafı çin üretimi bir mouse ne kastın. Yoksa temu ceosu falan mısın?Kargo göndermem demedin mi? Bak gönderemiyorum demiyorsun göndermem diyorsun açık net yani.
Ne diyelim Allah ıslah etsin.Satıcının ayıbını ben niye kapatıyorum. Test edip sağlam ürün gönderseymiş. Kargo zaten elime 12 günde geldi. Gönderdim diyelim 12 gün bekleyeceğim geri gitmesini birde depolarında incelenecek 3 günde öyle. Etti mi sana 15 gün. Kargo bu aşamada kaybolur mu başına ne gelir belirsiz yurtdışı olduğu için halen sipariş verip ürünü eline ulaşamayanlar var. Ayrıca kapıdan alma hizmeti yok birde iade için şubeye gideceğim yol parası verip bu yağmurlu havada uğraşacağım. Niye uğraşayım? Evet göndermiyorum. Bunu temu sorun etmiyor göndermenize gerek yok diyor sana mı batıyor? Bozuk ürün gönderince noluyor? Yoksa temu ceosu falan mısın?
Arkadaş anlamıyor emin ol kendisine bozuk ürün gelse temu deseki göndermenize gerek yok ücret iadenizi yapalım kabul eder. Burada gurur edebiyatı yapıyor.Bozuk ürünü gönderince ne olacak? Ha göndermiş ha göndermemiş ne fark ediyor bir söylesene
Amin. Kul hakkı ve çinli satıcıdan haram yediğim için umarım cehennemde az yanarım.Ne diyelim Allah ıslah etsin.
Hocam şu dolandiricilari bosverin dün 10 sayfa tartıştık yine kendi kafalarina göre hareket ettiler ugrasmaya degmezler.Adamlar ürünü kapatmış hala gelip laga luga yapıyorlar. Artık alanların kaçı iptal iade cart curt yaptıysa adam direk ürünü kaldırmış.
Forumun yarısına bozuk ürün iteleyip insanlar ücret iadesi istediği için olabilir mi? Az ülke insanının yanında olun. Firma elin avrupalısına bozuk ürün satmaz. Nordic ve sorunsuz ürünler gönderir. Ortadoğu, Asya, Türkiye gibi ülkelere ikinci kalite sorunlu mcu ürünler gönderir. İade edincede satışı kapatır. Bozuk ürünleri yine iyi kitledi kitleyebildiğine.Adamlar ürünü kapatmış hala gelip laga luga yapıyorlar. Artık alanların kaçı iptal iade cart curt yaptıysa adam direk ürünü kaldırmış.