❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

şuan pro modelini 8k modunda kullanıyorum. herhangi bir takılmaya denk gelmedim 2 saate yakın oldu.
edit: 8k modunda lolde mouse kullanırken fps 15-20ye düşüyor. 4k,2kda sorun yok. işlemcim 7800x3d

şuan pro modelini 8k modunda kullanıyorum. herhangi bir takılmaya denk gelmedim 2 saate yakın oldu.
edit: 8k modunda lolde mouse kullanırken fps 15-20ye düşüyor. 4k,2kda sorun yok. işlemcim 7800x3d
yazılımı yükledin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozuk mouse için ücret iadesi sağladılar. Ne zaman bankaya yatar bilen var mı? Acaba çok beklermiyim.
5-6 gün

7800x3d kaldıramamış olamaz herhalde :D

Buda bitmiş.

Ürün geldi. Baya kaliteli güzel 1400 liraya almıştım ben ancak apex modelini aldığım için iade edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle nerde bu arada :D içine falan mı gömülü benden çıkmadı
İade edersen gümrük vergisini geri almıyorsun onu düşünerek iade et etceksen.

Ne kadarlık bir iade yaptılar
İlkte 300 TL kısmı iade önerdiler. Kabul etmedim sonra ödediğim ücretin tamamını iade ettiler. Daha karta geçmediği için vergi dahil mi değil mi bilmiyorum. Görünüşte 1300 TL küsür iade gözüküyor. 3-4 temsilciyle ayrı ayrı görüşüp bayağı uğraştım çoğu yabancı geliyor anlaşamıyoruz Türkçe bilmedikleri için falan. Bir daha temudan alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Olumsuz deneyimde iade süreci berbat aliexpresse bozuk olduğuna dair video attığında anında para iadesi veriyor. Çinden falan bir ürün alınacaksa kesinlikle aliexpressten alınmalı.

Attack Shark x11 e göre nasıl bu ?

Geri