Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
Satan var ise apex alınır mavi / siyah

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Ürün geldi. Baya kaliteli güzel 1400 liraya almıştım ben ancak apex modelini aldığım için iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

dongle nerde bu arada :D içine falan mı gömülü benden çıkmadı
İçine gömülü. İade edersen vergi prani veriyoruz deseler de yüzde 90 vermicekler sikayetvarda ss kanıtlı birçok şikayet var.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Sorunla alakalı 9 saniyelik küçük bir video yükledim. Anlamanız açısından izleyebilirsiniz. Bu videonun 30 saniyelik 2 adet versiyonunu temuya gönderdim. 48 saat içinde dönüş yapacaklar. Ücret iadesi olarakta 850 tl civarı iade edecekler öyle gözüküyor talebim onaylanırsa tabi. Yani iadede devlete verilen vergi ücretini vermiyorlar haberiniz olsun. Toplam 1355 TL ödemiştim çünkü.

Sensörü arızalı sensörün üstüne bir parça kaçmış veya yapışmış olabilir mi?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Hocam driverler çakışıyor o zaman tüm alıcıları çıkartıp dener misiniz
Driver çakışmasıyla alakalı bir durum yok. Driversiz takılma yapıyor zaten hiçbirşey yüklemeden yani driver yükleyeyim belki yazılımıyla düzelir dedim onu yükleyince sistemdeki bütün ekipmanlar gidiyor. Mouseyi uygulaması bir görüyor bir görmüyor iyice sapıtıyor yani bilgisayar.

Sensörü arızalı sensörün üstüne bir parça kaçmış veya yapışmış olabilir mi?
Sensör temiz altındaki mavi bantları kendim söktüm skatezlerin üzerindeki falan mousepad orjinal hyperx bendeki razer cobra pro mouse sorunsuz çalışıyor. Bence mouse sorunlu redditte falan apexte takılma olduğu yazıyordu apexteki gibi bunda da oluyor demek ki her üründe sorun çıkmıyordur muhtemelen ama bana gelen sorunlu yani bu da şu demek oluyor redditteki yabancı forumlardaki takılma olayları doğru.
Mouse bir çalışıyor bir takılıyor sağa sola gitmiyor bir düzeliyor ama bu şekilde kullanmak imkansız. BT açıp o şekilde deneyeceğim.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Driver çakışmasıyla alakalı bir durum yok. Driversiz takılma yapıyor zaten hiçbirşey yüklemeden yani driver yükleyeyim belki yazılımıyla düzelir dedim onu yükleyince sistemdeki bütün ekipmanlar gidiyor. Mouseyi uygulaması bir görüyor bir görmüyor iyice sapıtıyor yani bilgisayar.

Sensör temiz altındaki bantları kendim söktüm mavi skatezlerin üzerindeki falan mousepad orjinal hyperx bendeki razer cobra pro mouse sorunsuz çalışıyor. Bence mouse sorunlu apexte takılma olduğu gibi bundada oluyor hepsinde sorun çıkmıyordur belki ama bana gelen sorunlu yani bu da şu demek oluyor redditteki yabancı forumlardaki takılma olayları doğru.
Hocam normalde benimde elimde pro var bende hiç takılma yok çok rahat çalışıyor bir de bluetootha çekip öyle dener misiniz ? Dongle arızalı olabilir belki bir arkadaşında aynı şekilde dongeleı arızalı çıktı.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Hocam normalde benimde elimde pro var bende hiç takılma yok çok rahat çalışıyor bir de bluetootha çekip öyle dener misiniz ? Dongle arızalı olabilir belki bir arkadaşında aynı şekilde dongeleı arızalı çıktı.
Kabloyla direkt takınca çalışıyor sensör bozuk olsa çalışmazdı bt ile çalışıyor ama gecikmeli hissettirdi şuan kablolu bir mouseye 1355 TL vermiş gibi hissediyorum. Takılma olayı berbat sürekli olması falan. Temudan iade alırsam en azından yarı fiyatını iyi olacak zararım az olacak. 48 saat bekleyelim bakalım temu ne yapacak göreceğiz.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kabloyla direkt takınca çalışıyor sensör bozuk olsa çalışmazdı bt ile çalışıyor ama gecikmeli hissettirdi şuan kablolu bir mouseye 1355 TL vermiş gibi hissediyorum. Takılma olayı berbat sürekli olması falan. Temudan iade alırsam en azından yarı fiyatını iyi olacak zararım az olacak. 48 saat bekleyelim bakalım temu ne yapacak göreceğiz.
Btde gecikmeli hissettiriyor hocam o normal bendede oluyor demekki mouseta problem yok dongle arızalı sizdede olduğu gibi

Teykage hocamdı galiba dongeleı bozuk olan ona kısmi para iadesi teklif etmişlerdi komple para iadesi vermemişlerdi.Onun için ürünü gönderip iade etmeniz lazım galiba onu müşteri hizmetleriylede konuşun duruma göre vergiyi iade ediyorlar mı etmiyorlar mı diye.

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Nuri Emir kaygusuz
ben beyaz klavye siyah mouse yaptım umarım güzel olur birde f75e pudding swap düşünüyorum
Bende f75 iki rengini aldım . 2 adette magaee siyah beyaz olarak pudding keycaps aldım. Eğer erken gelirse sizin için fotoğraf atarım . Örnek olması açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
ibrahim
Amazondan aldığım Delux M800 pro teslim edilmiş akşam eve gidince denicem eğer memnun kalırsam kargoda olan mavi, turuncu ve kül pembe renk apexleri kapalı kutu şekilde 1000 liradan vericem.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Amazondan aldığım Delux M800 pro teslim edilmiş akşam eve gidince denicem eğer memnun kalırsam kargoda olan mavi, turuncu ve kül pembe renk apexleri kapalı kutu şekilde 1000 liradan vericem.
m800 çok sorunlu bi mouse iade etmeni tavsiye ederim. Ben aldım 2günde dongleı 90 derece falan oluyordu elim yanıyordu sonra bozuldu mouse iade ettim. bu ajazzın 159pro olanı geldi baya kaliteli

Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
ibrahim
m800 çok sorunlu bi mouse iade etmeni tavsiye ederim. Ben aldım 2günde dongleı 90 derece falan oluyordu elim yanıyordu sonra bozuldu mouse iade ettim. bu ajazzın 159pro olanı geldi baya kaliteli
Valla dostum ben çok anlamam mouse dan sırf kablodan kurtulayım diye bir mouse arayışına girdim sonuç 1 tane M800 Pro ve 3 tane de apex aldım artık hangisi sorunsuzsa onu kullanıp diğerlerini satıcam.

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yarkın Evyapan
pembe ve turuncu modellerde sıkıntı olduğu söylenmiş redditte, akıbeti nedir?

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Valla dostum ben çok anlamam mouse dan sırf kablodan kurtulayım diye bir mouse arayışına girdim sonuç 1 tane M800 Pro ve 3 tane de apex aldım artık hangisi sorunsuzsa onu kullanıp diğerlerini satıcam.
Kanka m800ü kullandım tüm samimiyetle söylüyorum asla kullanmadan iade et 1 ayda elinde patlar o mouse çok ciddiyim amazondan aldıysan vergiyide iade ediyorlardı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom