Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Yağız Berk Özel
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Uğur ceylan

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Ömer Murat KARACA
hocam bende ondan sipariş verecektim aslında ama bulamadım ne hikmetse .
Valla ben de bakınıyordum hep mavisi turuncusu vardı sırf rengi yüzünden almıyordum. Siyahını görünce yapıştırdım. 3 senedir Cooler Master MM731 wireless kullanıyorum ondan sonra pişman etmez umarım.

Apex'in DPİ daha fazla + standında ekran var. Haricen kağıt üzerinde fark göremedim

penthaL

80+
Sorunlarda ortada açıp bakalım istersen. Reddit de youtube yorumlarında videolarında sorunlar mevcut. Babanızın malı gibi savunmayın şu ürünleri. Eksiği varsa eksik diyin pan1080 e nordic den iyi diyemezsin. Nordic S tier mcular satıyor. BT alıcısı daha güncel diye 2 3 rakam aynı diye pan1080 övmeye gerek yok.
Reddit'te tüm mouselar hakkında şikayet bulabilirsin, elemanın mouse'yi gömme sebebi ciddi ciddi reddit'te yazanlar. Komedi. Dareu A950 Pro'daki Nordic modelinin tüm özellikler genelden baz alındığında 3 katına falan denk geliyor Pan1080. Nordic sanki tek bir model satıyor da tüm Nordic'ler daha iyi diyorsun. Adam tüm özellik farkını belgelemiş yolladığım konuda, daha ne haklı çıkma çabası? Bir kere de hatanız kabul edin ya.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Batuhan
Mouse tarafıma geldi sorunlu arkadaşlar temudaki müşteri temsilcisiyle görüştüm videoyu attım. 48 saat beklememi söyledi ücret iadesi sağlayacaklar. Takılma sorunları doğru mouse bildiğiniz takılıyor. Kullanamıyorum yani. Almayı düşünenlere tavsiyem almamaları yönünde olur mouse hafif bayağı ve plastik malzeme olarak kalitesiz bi hissiyatı var hadi onlar neyse de takılma sorunu var. Belki bana gelen ürün bozuktur bilemiyorum ama almaya değmez bence. Takılma sorununu temuya videolu şekilde gönderdim. Adam talep açtı 24-48 saat içerisinde talep değerlendirilecek umarım iade olur. Birde ben ilk alanlardanım 1355 TL para ödedim siz düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
BEKİR ALTIN
Mouse tarafıma geldi sorunlu arkadaşlar temudaki müşteri temsilcisiyle görüştüm videoyu attım. 48 saat beklememi söyledi ücret iadesi sağlayacaklar. Takılma sorunları doğru mouse bildiğiniz takılıyor. Kullanamıyorum yani.
Ne sorunla karşılaştınız

Zechion

80+ Silver
Apex'i alamadım. Bu alınır mı? Yoksa bunun yerine logitech g305 mi alayım. Veya al sat yapan birinden apex mi alayım?

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Furkan Aydın
Mouse tarafıma geldi sorunlu arkadaşlar temudaki müşteri temsilcisiyle görüştüm videoyu attım. 48 saat beklememi söyledi ücret iadesi sağlayacaklar. Takılma sorunları doğru mouse bildiğiniz takılıyor. Kullanamıyorum yani. Almayı düşünenlere tavsiyem almamaları yönünde olur mouse hafif bayağı ve plastik malzeme olarak kalitesiz bi hissiyatı var hadi onlar neyse de takılma sorunu var. Belki bana gelen ürün bozuktur bilemiyorum ama almaya değmez bence. Takılma sorununu temuya videolu şekilde gönderdim. Adam talep açtı 24-48 saat içerisinde talep değerlendirilecek umarım iade olur. Birde ben ilk alanlardanım 1355 TL' para ödedim siz düşünün.
Muhtemelen size gelen üründe sorun var yada taktığınız usb girişi ilede alakalı olabilir. Çünkü bende bir sorun yok.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Batuhan
Muhtemelen size gelen üründe sorun var yada taktığını usb girişi ilede alakalı olabilir. Çünkü bende bir sorun yok.
Hocam bütün girişleri denedim ön panel arka panel usb 3.0 veya 2.0 aynı zamanda kendi sitesinden yazılımını kurdum. Yazılımını kurduktan sona bilgisayardaki klavye mouse falanda diğer ekipmanlar komple gitti görmemeye başladı pc ürünün yazılımıda bozuk sanırım. Sonra bios sıfırlayıp mouse bağlantısını kesip yüklediğim yazılımı anca öyle kaldırdım bu sekilde klavyem vs düzeldi. Mousede sorun devam ediyor.

Top Bottom