ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
Evetİçinden dongle çıkıyor mu bunun ?
Evetİçinden dongle çıkıyor mu bunun ?
1200tl ye değer mi peki ?
Daha kargoya verilmedi ajazz apexAjazz pro vergilerle beraber 830 TL'ye denk geliyor
Ajazz apex i 800 TL'ye almıştım turuncu rengini. İptal edip pro alayimmi?
ben beyaz klavye siyah mouse yaptım umarım güzel olur birde f75e pudding swap düşünüyorumaynısını yaptım renk uyumu nasıl olacak onu merak ediyorum sadece![]()
apex daha iyi bence iade etme eğer rengini beğenmediysen parçalayıp boyarsın zor iş değilAjazz pro vergilerle beraber 830 TL'ye denk geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha kargoya verilmedi ajazz apex
ben beyaz klavye siyah mouse yaptım umarım güzel olur birde f75e pudding swap düşünüyorum
apex daha iyi bence iade etme eğer rengini beğenmediysen parçalayıp boyarsın zor iş değil
e daha ne istiyorsun hocam mis gibi mouse sırf docka fotoğraf koyabilmek için aldım diyebilirim yoksa elimde furylevel z1 vardıRengini turuncu alabilmek için uyumadım öyle diyim![]()
hatta pro hali 65 dolar replika olabilir mi temudakiarkadaşlar bu mouse kendi sitesinde 30 küsür dolar temuda neden bu kadar ucuz
benimki gümrükteAjazz pro vergilerle beraber 830 TL'ye denk geliyor
Daha kargoya verilmedi ajazz apex
forum.donanimarsivi.com
Bende sipariş geçtim ama şimdi konuyu görünce aklıma geldi ürün arızalı çıkarsa temu iade alıyor mu yada firmanın bu yönde bir desteği var mı acaba ? (İlk temu alışverişim)Umarım sizin de dock bozuk gelmez.
Aj159 Pro Dock bağlantı sorunu
Sorun şu docku laptopa taktığımda USB aygıtı tanınmadı diye bir uyarı geliyor ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB olarak gözüküyor. Kısacası docku laptopa bağlıyor, farenin modunu 2.4G yapıyorum ve fare 2.4G'de çalışmıyor.forum.donanimarsivi.com
düzelmedi mi seninki güncellemeyleUmarım sizin de dock bozuk gelmez.
Aj159 Pro Dock bağlantı sorunu
Sorun şu docku laptopa taktığımda USB aygıtı tanınmadı diye bir uyarı geliyor ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB olarak gözüküyor. Kısacası docku laptopa bağlıyor, farenin modunu 2.4G yapıyorum ve fare 2.4G'de çalışmıyor.forum.donanimarsivi.com