Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

penthaL

80+
Beni neden etiketledin anlamadım ama her değer kağıt üstünde olsaydı bugün kalite kavramı çok farklı olurdu. Kağıt üstünde isterse 2 katı olsun kullanım sırasında memnun etmezse ne anladık o işten.
Sen kullandın da memnun kalmadın mı da böyle konuşuyorsun? Test videoları ortada. Eğer gerçekten de mouse ile sıkıntı yaşadıysan kanıtını göster, eğer yaşamadıysan neyin tatavasını yapıyorsun?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Sen kullandın da memnun kalmadın mı da böyle konuşuyorsun? Test videoları ortada. Eğer gerçekten de mouse ile sıkıntı yaşadıysan kanıtını göster, eğer yaşamadıysan neyin tatavasını yapıyorsun?
Sorunlarda ortada açıp bakalım istersen. Reddit de youtube yorumlarında videolarında sorunlar mevcut. Babanızın malı gibi savunmayın şu ürünleri. Eksiği varsa eksik diyin pan1080 e nordic den iyi diyemezsin. Nordic S tier mcular satıyor. BT alıcısı daha güncel diye 2 3 rakam aynı diye pan1080 övmeye gerek yok.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Sorunlarda ortada açıp bakalım istersen. Reddit de youtube yorumlarında videolarında sorunlar mevcut. Babanızın malı gibi savunmayın şu ürünleri. Eksiği varsa eksik diyin pan1080 e nordic den iyi diyemezsin. Nordic S tier mcular satıyor. BT alıcısı daha güncel diye 2 3 rakam aynı diye pan1080 övmeye gerek yok.
ya sunu cıddıye alma

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
ya sunu cıddıye alma
Benim hatam haklısın. Ucuz ve başarılı bir ürün hepimiz arızası yoksa keyifle kullanacağız ama malımız diye yüceltmeye gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Şimdi apexi sipariş verdim iptal etme mi önerir misin ? ilk kez böyle bi mouse alıcam başka bir şey mi tercih etmeliyim?
Benim hatam haklısın. Ucuz ve başarılı bir ürün hepimiz arızası yoksa keyifle kullanacağız ama malımız diye yüceltmeye gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ömer Faruk