Videoda adam 1 kere bile hertz'i 8k'ya çekmedi ne anlatıyorsun? Ki senin savunduğun mouse'da 8k bile yok. Kaldı ki mouse'ların birisi 700 tl diğeri 3000 TL.aynen royuan 8k da harika bak bakıyım vıdeoyaya
Videoda adam 1 kere bile hertz'i 8k'ya çekmedi ne anlatıyorsun? Ki senin savunduğun mouse'da 8k bile yok. Kaldı ki mouse'ların birisi 700 tl diğeri 3000 TL.aynen royuan 8k da harika bak bakıyım vıdeoyaya
aynen yokmusVideoda adam 1 kere bile hertz'i 8k'ya çekmedi ne anlatıyorsun? Ki senin savunduğun mouse'da 8k bile yok. Kaldı ki mouse'ların birisi 700 tl diğeri 3000 TL.
Ne yokmuş? Dareu modelinde 8k yok dedim? Ne içtin şaka mısın sen?aynen yokmus
sakat gibi çalısın 8k mı pasalar gıbı calısın 4k mıNe yokmuş? Dareu modelinde 8k yok dedim? Ne içtin şaka mısın sen?
sakat gibi çalısın 8k mı pasalar gıbı calısın 4k mı
Al159 Pro +8k dongle+ şarj istasyonu vergi dahil 672 TL'ye alınır mı?
Neyyyyyy popülarite mi?Nordic ile royuan arasında sadece popülarite farkı var, kasa kalitesi olarak da Dareu bir tık önde olsa da ajazz gayet yeterli. Sadece tıklama ömrü mü sence olay? Ajazz aşırı önde olmasa da bir gömlek önde. Benim arkadaşa yaptığım öneri zaten belli. Vergiler dahil 700 TL'ye ajazz pro almasını sağlayıp elindeki mouse'u da 1500-1600 TL gibi fiyatlara ikinci elden satarak kara geçmesini önerdim. Yapar veya yapmaz orası beni ilgilendirmiyor.
Alınmaz mı? Alınır tabikide159 Pro +8k dongle+ şarj istasyonu vergi dahil 672 TL'ye alınır mı?
Aldım eyvallah.Alınmaz mı? Alınır tabikide
onu nasıl yaptın hocam o kadar düşse bende çekerdim bir tane159 Pro +8k dongle+ şarj istasyonu vergi dahil 672 TL'ye alınır mı?
mesajlarda ekstra indirim cart curt yazıyordu ona girdim 159 proyu bulup indirimi uyguladım.Sanırım ekstra %60 indirim verdi tam emin değilim. İndirimsiz 939 görünüyordu.onu nasıl yaptın hocam o kadar düşse bende çekerdim bir tane
Ürünü sepete ekleyince sohbet kısmına extra indirim geliyor ama bazen oluyor.5 hesabım vardı birine geldi 440+vergiyle 600 civarına aldımonu nasıl yaptın hocam o kadar düşse bende çekerdim bir tane