Zor satılır aldığın fiyata verirsen giderApex satilirmi beyler kaca gider bilgisi olan varmi
Seni alıcı gibi gördüm dediklerine göre 1500 rahat ediyorduZor satılır aldığın fiyata verirsen gider
alıcı olsam sence 4-5 tane apex mi iptal ederimSeni alıcı gibi gördüm dediklerine göre 1500 rahat ediyordu
6 taneyse edersin deneyeyim bakalim satilcakmialıcı olsam sence 4-5 tane apex mi iptal ederim
Elde patlamalı bi takılma yapıyor diye gönderi açılsın hadi geçmiş olsun kimse yüzüne bakmaz o kadar kişi aldı ki 2 tane kaldı onları da kargoda diye iptal edemedim gitti6 taneyse edersin deneyeyim bakalim satilcakmi
Ekstra indirim nedirAjazz proda kullanmıştım, dün tekrar aynı extra indirime tıkladım ve kullanabiliyorum.Ajazz daha önceden aldığım için mıdır bilinmez seçiyorum olmuyor ama başka ürünlerde çalışıyor.Ama bu sabah süresi doldu,galiba süre boyunca ürün sınırımız yok bende öyle oldu yani
Madem insanların dediklerini umursamayacaksın neden soruyorsun kanka?6 taneyse edersin deneyeyim bakalim satilcakmi
1500 eder diyenler insan degilmi? Yav simdi bunu yazmandaki amac nedir sirf muhalefetMadem insanların dediklerini umursamayacaksın neden soruyorsun kanka?
AJ159 Pro, Dareu a950 Pro'dan daha iyi bu arada. AJ159 Pro'yu alıp elindekini daha tuzlu fiyata satabilirsin.Benimki ekstra indirimle vergisiz 439TL ye geliyor pro modeli. Şuan dareu a950 pro kullanıyorum. İhtiyacım yok mouseye. Alsam satılır mı?
1500 ne hocam zaten satacağın adam yine forumdan olacak 600 liraya almışın 2x kar ne D1500 eder diyenler insan degilmi? Yav simdi bunu yazmandaki amac nedir sirf muhalefet
Satilirsa satarim satilmazsa kullanirim foruma niye satayim baska insan alamazmi dolap vs. Bakacam bakm. 850 lira ayrica stokta bulunursa eger1500 ne hocam zaten satacağın adam yine forumdan olacak 600 liraya almışın 2x kar ne D