❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

6 taneyse edersin 😁 deneyeyim bakalim satilcakmi
:D Elde patlamalı bi takılma yapıyor diye gönderi açılsın hadi geçmiş olsun kimse yüzüne bakmaz o kadar kişi aldı ki :D 2 tane kaldı onları da kargoda diye iptal edemedim gitti

Ajazz proda kullanmıştım, dün tekrar aynı extra indirime tıkladım ve kullanabiliyorum.Ajazz daha önceden aldığım için mıdır bilinmez seçiyorum olmuyor ama başka ürünlerde çalışıyor.Ama bu sabah süresi doldu,galiba süre boyunca ürün sınırımız yok bende öyle oldu yani
Ekstra indirim nedir

Benimki ekstra indirimle vergisiz 439TL ye geliyor pro modeli. Şuan dareu a950 pro kullanıyorum. İhtiyacım yok mouseye. Alsam satılır mı?
AJ159 Pro, Dareu a950 Pro'dan daha iyi bu arada. AJ159 Pro'yu alıp elindekini daha tuzlu fiyata satabilirsin.

arkadaşalr mesaj geldi aras kargo hepsiburada siparişiniz ile ilgili diye, ben hepsiburadadan sipariş verdim teemudan gelen siparişler hepsibuarada olarak mı görüyor aras kargo bilgisi olan var mı?

1500 eder diyenler insan degilmi? Yav simdi bunu yazmandaki amac nedir sirf muhalefet
1500 ne hocam zaten satacağın adam yine forumdan olacak 600 liraya almışın 2x kar ne :DD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri