Benim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştubeyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?
Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmiştibeyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?
temu iade yaptık diyor ama ziraatta para hala gözükmedi 5-14 iş günü içinde diyorlar ama bakalımBenim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmişti
bu farenin ozelligi.ne agam, neden alinmali. oyunlara etkisi neStoğa girdiği gibi bitti son saniye maviyi kaptım valla
ben denedim. temu aynı gün topu bankaya atıyor. benimki yapıkredi idi 2-3 güne iade gözüktü.beyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?
hocam bende çok bilmiyorum ama açıklamaya göre switch sensör olarak üst seviye bir mouse ve bu fiyata bedava gibi bir şey çok fazla mouse deniyorum bundanda eksik kalmayalım diye stoğa girmesini bekliyordum geldiği gibi aldımbu farenin ozelligi.ne agam, neden alinmali. oyunlara etkisi ne
benimki hala gözükmedi ya ziraatte cuma günü iptal etmiştimben denedim. temu aynı gün topu bankaya atıyor. benimki yapıkredi idi 2-3 güne iade gözüktü.
bana da daha yansımadı hocam 4-5 gün oldubenimki hala gözükmedi ya ziraatte cuma günü iptal etmiştim
Ben iptal ettiğimde yaklasık 1 saatte karta gelditemu iade yaptık diyor ama ziraatta para hala gözükmedi 5-14 iş günü içinde diyorlar ama bakalım