Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
beyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?

Fears

80+
beyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?
Benim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştu 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Bora Yilmaz
Benim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştu 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmişti
temu iade yaptık diyor ama ziraatta para hala gözükmedi 5-14 iş günü içinde diyorlar ama bakalım

Fears

80+
IMG_4793.png

TahinPekmez

80+ Silver

Fears

80+
bu farenin ozelligi.ne agam, neden alinmali. oyunlara etkisi ne
hocam bende çok bilmiyorum ama açıklamaya göre switch sensör olarak üst seviye bir mouse ve bu fiyata bedava gibi bir şey çok fazla mouse deniyorum bundanda eksik kalmayalım diye stoğa girmesini bekliyordum geldiği gibi aldım

Robius

80+ Bronze
Enpara iade 1 günde yansıyor. Temu hemen iade eder ama size gelmesi bankanıza bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Selamlar geçenlerde gece denk geldim ve bu başlık vasıtasıyla 1,310TL'ye AJ159PRO aldım. Yalnız 30 avro1 ,120TL gibi bir şey yapıyor. Gümrükten geçer mi? İade mi etmeliyim?

Top Bottom