❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Stoğa girdiği gibi bitti son saniye maviyi kaptım valla

beyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?

beyler temudan ürün iptal edince ortalama kaç güne para iadesi alıyoruz deneyimleyen var mı?
Benim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştu 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmişti

Benim ürünler kaybolmuştu hemen iade edelim dediler papara hesabına 1 günde gelmişti tabi ürünler sonra geldiği için beleş olmuştu 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta direkt geliyor iade ancak papara parayı bekletmişti
temu iade yaptık diyor ama ziraatta para hala gözükmedi 5-14 iş günü içinde diyorlar ama bakalım

IMG_4793.png

bu farenin ozelligi.ne agam, neden alinmali. oyunlara etkisi ne
hocam bende çok bilmiyorum ama açıklamaya göre switch sensör olarak üst seviye bir mouse ve bu fiyata bedava gibi bir şey çok fazla mouse deniyorum bundanda eksik kalmayalım diye stoğa girmesini bekliyordum geldiği gibi aldım

Selamlar geçenlerde gece denk geldim ve bu başlık vasıtasıyla 1,310TL'ye AJ159PRO aldım. Yalnız 30 avro1 ,120TL gibi bir şey yapıyor. Gümrükten geçer mi? İade mi etmeliyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri