❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Beni neden etiketledin anlamadım ama her değer kağıt üstünde olsaydı bugün kalite kavramı çok farklı olurdu. Kağıt üstünde isterse 2 katı olsun kullanım sırasında memnun etmezse ne anladık o işten.
Sen kullandın da memnun kalmadın mı da böyle konuşuyorsun? Test videoları ortada. Eğer gerçekten de mouse ile sıkıntı yaşadıysan kanıtını göster, eğer yaşamadıysan neyin tatavasını yapıyorsun?

Sen kullandın da memnun kalmadın mı da böyle konuşuyorsun? Test videoları ortada. Eğer gerçekten de mouse ile sıkıntı yaşadıysan kanıtını göster, eğer yaşamadıysan neyin tatavasını yapıyorsun?
Sorunlarda ortada açıp bakalım istersen. Reddit de youtube yorumlarında videolarında sorunlar mevcut. Babanızın malı gibi savunmayın şu ürünleri. Eksiği varsa eksik diyin pan1080 e nordic den iyi diyemezsin. Nordic S tier mcular satıyor. BT alıcısı daha güncel diye 2 3 rakam aynı diye pan1080 övmeye gerek yok.

Sorunlarda ortada açıp bakalım istersen. Reddit de youtube yorumlarında videolarında sorunlar mevcut. Babanızın malı gibi savunmayın şu ürünleri. Eksiği varsa eksik diyin pan1080 e nordic den iyi diyemezsin. Nordic S tier mcular satıyor. BT alıcısı daha güncel diye 2 3 rakam aynı diye pan1080 övmeye gerek yok.
ya sunu cıddıye alma

ya sunu cıddıye alma
Benim hatam haklısın. Ucuz ve başarılı bir ürün hepimiz arızası yoksa keyifle kullanacağız ama malımız diye yüceltmeye gerek yok bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,691
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri