Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
ya bir de şöyle bir gerçeklik var ben de zamanında misal veriyorum hyperx haste wireless aldım o dönemde o fiyata en iyi ürün buydu severek almıştım, 2 sene önce. alırken tamam artık uzun ömürlük kullanırım diyorsun ama teknoloji öyle bir şey ki hayal ettiğinle kalmıyor. ben şunu tecrübe ettim kısaca eğer fiyat durumu sizin için önemli değilse tamam bu tarz şeylere dikkat edip işte en güncel mcu en güncel clickerlar, en güncel marka arayışına girebilirsin ama zaten fiyat önemli bir unsur ise bunları aramaya gerçekten gerek yok çünkü emin ol 2-3 sene sonra değiştirme ihtiyacı oluyor. kimse kabul etmez ama daha geçen gün kendi hatam yüzünden mouse soda döküldü bazen scroll kendiliğinden tıklama yapıyor.. ee şimdi içinde nordic mcu olsa ne olcak olmasa ne olcak.. yani fazla takılmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Uğur ceylan
ya bir de şöyle bir gerçeklik var ben de zamanında misal veriyorum hyperx haste wireless aldım o dönemde o fiyata en iyi ürün buydu severek almıştım, 2 sene önce. alırken tamam artık uzun ömürlük kullanırım diyorsun ama teknoloji öyle bir şey ki hayal ettiğinle kalmıyor. ben şunu tecrübe ettim kısaca eğer fiyat durumu sizin için önemli değilse tamam bu tarz şeylere dikkat edip işte en güncel mcu en güncel clickerlar, en güncel marka arayışına girebilirsin ama zaten fiyat önemli bir unsur ise bunları aramaya gerçekten gerek yok çünkü emin ol 2-3 sene sonra değiştirme ihtiyacı oluyor. kimse kabul etmez ama daha geçen gün kendi hatam yüzünden mouse soda döküldü bazen scroll kendiliğinden tıklama yapıyor.. ee şimdi içinde nordic mcu olsa ne olcak olmasa ne olcak.. yani fazla takılmayın.
Aynen öyle en fazla 3 sene gidiyor . en son bir yıl önce msi gm41 wireless aldım scroll arızası var bir kaç aydır . 159 pro sipariş ettim eski g402 kullanıyorum şu an msi değişim olursa muhtemelen kutusunu açmadan satarım . Bu arada g402 uzun zaman kullandım 2 yıl sonunda hep arıza vermeye başladı sağ click den .

Maethril_

80+ Bronze
Şimdi Apex mi daha iyiydi bu mu daha iyi ?

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Tolga
Ben pro almıştım.apex indirimini görünce üzülmüştüm ama yine de proyu uygun fiyata aldığım için çok kafaya takmadım. Neyse ki proyu aldığım fiyata alıcı buldum ve 2 adet apex çektim. Rafımda dursunlar mavi ve turuncu aldım. Pro yarın elime geçecek sanırım dağıtım merkezinde görünüyor.

Maethril_

80+ Bronze
İçinden dongle çıkıyor mu bunun ve 1200tl ye değer mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,058
Üyeler
162,603
Son üye
cancan11
Top Bottom