Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
çok mesaj gelmiş takip edemedim ben vergi ile birlikte 1405 liraya almışım diğer kupon vs. kullananlarla çok bir fark mı ?

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Göktuğ DADAŞ
para iadesi geç oluyor :( ve bana zamanında teşvik indirimi gelmişti. ancak apexi almak için proyu iade ettim teşvik indirimimde gitti. proya ödediğim para gelmedi hâlâ 6-19 kasım diyor.Kısmet değilmiş.
apex kayıp mı oldu hocam şimdi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
Boş yaptığın ve aşırı zorlama bir cevap verdiğin kardeşin değilim gibi saçma bir giriş yapmandan belli.

Yukarı da söylediğim gibi adamın bu ürünü beklediği süre, para iadesi için 2 aya yakın oyalanması, başka fırsatları kaçırması, ürünün iadeye gittikten sonra bir başkasının eline aynı şekilde geçecek olması vs. bunlara tek bir mantıklı cevabın yok.

Senin gibileri çok iyi tanıyorum, tek baktığınız nokta şu; adam ürün almış sonra ürün bozuk çıkmış para iadesi alıp ürünü göndermemiş yani bedavaya ürün almış işte burada inanılmaz bir kıskançlık ve fesatlık sarıyor bünyenizi.

Azıcık kafası çalışan ve fesat olmayan biri olsan dersin ki bu adamın para iadesi alması mağduriyetini gidermiyor ki hakikaten de öyle bu tarz ürünlerde ürünün eline geçmesi, sonra karşı tarafa iadesi ve paranın tekrar size iade edilmesi ortalama 2,5-3 ay gibi bir süre alıyor bu geçen süre kullanıcıya girerken tek bir kelimen yok ama mouse geri gitmeyince namusunu korur gibi firmayı koruyorsun :D

Cidden normal insanlar değilsiniz, dua et forum ortamındayız yoksa senin gibi tipleri tanımlamak için çok daha ağır cümleler kullanmak gerekiyor bu yazdıklarım hafif tabirler.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Klavyeyi kemirdin orda solid cevabın yok. Resim attık ilk bize geldi diye o beynin kullan biraz ama zorlama yanmasın. Daha azıcık geriden bakın göremiyorsun dar açınla komplike yorumlara girmeye çalışıyorsun. Ne dediğimiz belli. Ürün gelmeden onlaraca iade eden var hala resim isteyen var. Bozuk ürünü bahane yapma orda adam göndermem diyor göndermem direk. gönderemem vaktim yok vs değil direk göndermem orda. Tutup herşeyi harf harf anlatamam sende anlamassın. Senin gibileri ben tanımam zira direk siler geçerim.

EMT1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
aslan hakim
Apex aldım buna ihtiyacım yok. İndirimle 550ye geliyor. Alınır mı?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Klavyeyi kemirdin orda solid cevabın yok. Resim attık ilk bize geldi diye o beynin kullan biraz ama zorlama yanmasın. Daha azıcık geriden bakın göremiyorsun dar açınla komplike yorumlara girmeye çalışıyorsun. Ne dediğimiz belli. Ürün gelmeden onlaraca iade eden var hala resim isteyen var. Bozuk ürünü bahane yapma orda adam göndermem diyor göndermem direk. gönderemem vaktim yok vs değil direk göndermem orda. Tutup herşeyi harf harf anlatamam sende anlamassın. Senin gibileri ben tanımam zira direk siler geçerim.
3IQ arkadaş yukarıdaki mesajlardan birine chatle olan konuşmamı ekledim. Adamlar gönder mi diyor? Göndermenize gerek yok diyor. Ayrıca göndermek zorunda değilim. İsteselerde göndermem işim gücüm yok iş yerinden izin alıp bu soğukta mng kargoya gidip bozuk mouseyi iade edicem. Üstüne üstlük 15 gün geri gitmesini bir 15 günde ücretin yansımasını bekleyeceğim. Oldu başka? Arkadaş doğru söylüyor para iadesi aldık mouse bizde kaldı diye sen yanmışsın belli. Hani mouse bozuk olmasa bizde kalsa yanmanı anlayacağımda bozuk mouse için yanma be bu kadar. Komiksiniz.

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
3IQ arkadaş yukarıdaki mesajlardan birine chatle olan konuşmamı ekledim. Adamlar gönder mi diyor? Göndermenize gerek yok diyor. Ayrıca göndermek zorunda değilim. İsteselerde göndermem işim gücüm yok iş yerinden izin alıp bu soğukta mng kargoya gidip bozuk mouseyi iade edicem. Üstüne üstlük 15 gün geri gitmesini bir 15 günde ücretin yansımasını bekleyeceğim. Oldu başka? Arkadaş doğru söylüyor para iadesi aldık mouse bizde kaldı diye sen yanmışsın belli.
İq falan konuşuyorsun ama ne yazdığını bilmiyorsun birader ben göndermem yazmışsın kabul edicen efendi gibi yanlış yazdım isteseler gönderirim diyeceksin.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Batuhan
İq falan konuşuyorsun ama ne yazdığını bilmiyorsun birader ben göndermem yazmışsın kabul edicen efendi gibi yanlış yazdım isteseler gönderirim diyeceksin.
İsteselerde göndermiyorum. Beni kendin gibi işsiz sandın herhalde kısmı para iadesi alırım. 300-400 tl verirler. Gerekirse 1000 tl param yansın umrumda değil kargoya gidip iade etmem yinede. Para benim mouse benim seçenek benim sana ne batıyor?

Dünde yok iade edenler yüzünden mouse satıştan kalktı dolandırıcılar sayesinde vs. diye edebiyat yapıyordunuz. Ürün halen satışta. Boşsunuz.

https://share.temu.com/Ymte5vqUskA

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
İsteselerde göndermiyorum. Beni kendin gibi işsiz sandın herhalde kısmı para iadesi alırım. 300-400 tl verirler. Gerekirse 1000 tl param yansın umrumda değil kargoya gidip iade etmem yinede. Para benim mouse benim seçenek benim sana ne batıyor?
Ha şöyle yola gel kendini göster. Dediğime geldin şimdi benim burda savundugum hatalı olduğunuzdur. İstersen ceo ol milletin malına çökemezsin.

Top Bottom