SamiPRE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 331
Fotoğraf kargo takibi atabilirmisinizBeyler sorunlu olan apexmi ben de almıştım istanbulda şuan. ne uzatmışsınız yeter daa tartıştığınız. Sizin yüzünüzden tam okuyamadım
Fotoğraf kargo takibi atabilirmisinizBeyler sorunlu olan apexmi ben de almıştım istanbulda şuan. ne uzatmışsınız yeter daa tartıştığınız. Sizin yüzünüzden tam okuyamadım
Gümrükleme tamamlandı daha kargo almadı alsın atayımFotoğraf kargo takibi atabilirmisiniz
Gerek kalmadı benimki daha öndeymisGümrükleme tamamlandı daha kargo almadı alsın atayım
apex kayıp mı oldu hocam şimdipara iadesi geç oluyorve bana zamanında teşvik indirimi gelmişti. ancak apexi almak için proyu iade ettim teşvik indirimimde gitti. proya ödediğim para gelmedi hâlâ 6-19 kasım diyor.Kısmet değilmiş.
Fare üstadı değilim az çok araştırdık modeller denedik kullandik bilgimiz var o kadar istediğiniz soruları sorabilirsinizAga artık yükseltmeyin şunu apex daha ust ve daha ucuz niye bu konuyu hypeliyonuz, sorunuz varsa @ARTIK FAN DEĞİLİM adama ozelden yazin. Reis fare üstadı.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Klavyeyi kemirdin orda solid cevabın yok. Resim attık ilk bize geldi diye o beynin kullan biraz ama zorlama yanmasın. Daha azıcık geriden bakın göremiyorsun dar açınla komplike yorumlara girmeye çalışıyorsun. Ne dediğimiz belli. Ürün gelmeden onlaraca iade eden var hala resim isteyen var. Bozuk ürünü bahane yapma orda adam göndermem diyor göndermem direk. gönderemem vaktim yok vs değil direk göndermem orda. Tutup herşeyi harf harf anlatamam sende anlamassın. Senin gibileri ben tanımam zira direk siler geçerim.Boş yaptığın ve aşırı zorlama bir cevap verdiğin kardeşin değilim gibi saçma bir giriş yapmandan belli.
Yukarı da söylediğim gibi adamın bu ürünü beklediği süre, para iadesi için 2 aya yakın oyalanması, başka fırsatları kaçırması, ürünün iadeye gittikten sonra bir başkasının eline aynı şekilde geçecek olması vs. bunlara tek bir mantıklı cevabın yok.
Senin gibileri çok iyi tanıyorum, tek baktığınız nokta şu; adam ürün almış sonra ürün bozuk çıkmış para iadesi alıp ürünü göndermemiş yani bedavaya ürün almış işte burada inanılmaz bir kıskançlık ve fesatlık sarıyor bünyenizi.
Azıcık kafası çalışan ve fesat olmayan biri olsan dersin ki bu adamın para iadesi alması mağduriyetini gidermiyor ki hakikaten de öyle bu tarz ürünlerde ürünün eline geçmesi, sonra karşı tarafa iadesi ve paranın tekrar size iade edilmesi ortalama 2,5-3 ay gibi bir süre alıyor bu geçen süre kullanıcıya girerken tek bir kelimen yok ama mouse geri gitmeyince namusunu korur gibi firmayı koruyorsun
Cidden normal insanlar değilsiniz, dua et forum ortamındayız yoksa senin gibi tipleri tanımlamak için çok daha ağır cümleler kullanmak gerekiyor bu yazdıklarım hafif tabirler.
3IQ arkadaş yukarıdaki mesajlardan birine chatle olan konuşmamı ekledim. Adamlar gönder mi diyor? Göndermenize gerek yok diyor. Ayrıca göndermek zorunda değilim. İsteselerde göndermem işim gücüm yok iş yerinden izin alıp bu soğukta mng kargoya gidip bozuk mouseyi iade edicem. Üstüne üstlük 15 gün geri gitmesini bir 15 günde ücretin yansımasını bekleyeceğim. Oldu başka? Arkadaş doğru söylüyor para iadesi aldık mouse bizde kaldı diye sen yanmışsın belli. Hani mouse bozuk olmasa bizde kalsa yanmanı anlayacağımda bozuk mouse için yanma be bu kadar. Komiksiniz.Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Klavyeyi kemirdin orda solid cevabın yok. Resim attık ilk bize geldi diye o beynin kullan biraz ama zorlama yanmasın. Daha azıcık geriden bakın göremiyorsun dar açınla komplike yorumlara girmeye çalışıyorsun. Ne dediğimiz belli. Ürün gelmeden onlaraca iade eden var hala resim isteyen var. Bozuk ürünü bahane yapma orda adam göndermem diyor göndermem direk. gönderemem vaktim yok vs değil direk göndermem orda. Tutup herşeyi harf harf anlatamam sende anlamassın. Senin gibileri ben tanımam zira direk siler geçerim.
İq falan konuşuyorsun ama ne yazdığını bilmiyorsun birader ben göndermem yazmışsın kabul edicen efendi gibi yanlış yazdım isteseler gönderirim diyeceksin.3IQ arkadaş yukarıdaki mesajlardan birine chatle olan konuşmamı ekledim. Adamlar gönder mi diyor? Göndermenize gerek yok diyor. Ayrıca göndermek zorunda değilim. İsteselerde göndermem işim gücüm yok iş yerinden izin alıp bu soğukta mng kargoya gidip bozuk mouseyi iade edicem. Üstüne üstlük 15 gün geri gitmesini bir 15 günde ücretin yansımasını bekleyeceğim. Oldu başka? Arkadaş doğru söylüyor para iadesi aldık mouse bizde kaldı diye sen yanmışsın belli.
İsteselerde göndermiyorum. Beni kendin gibi işsiz sandın herhalde kısmı para iadesi alırım. 300-400 tl verirler. Gerekirse 1000 tl param yansın umrumda değil kargoya gidip iade etmem yinede. Para benim mouse benim seçenek benim sana ne batıyor?İq falan konuşuyorsun ama ne yazdığını bilmiyorsun birader ben göndermem yazmışsın kabul edicen efendi gibi yanlış yazdım isteseler gönderirim diyeceksin.
Ha şöyle yola gel kendini göster. Dediğime geldin şimdi benim burda savundugum hatalı olduğunuzdur. İstersen ceo ol milletin malına çökemezsin.İsteselerde göndermiyorum. Beni kendin gibi işsiz sandın herhalde kısmı para iadesi alırım. 300-400 tl verirler. Gerekirse 1000 tl param yansın umrumda değil kargoya gidip iade etmem yinede. Para benim mouse benim seçenek benim sana ne batıyor?