hocam dmden yardım edebilir misin çözemedimürünu kaldr deme ucuz bısey ekle sınırı tamamla sıparısı gec daha sonrasında lazım olmayan seyı ıptal et ben o sekilde yaptım
hocam dmden yardım edebilir misin çözemedimürünu kaldr deme ucuz bısey ekle sınırı tamamla sıparısı gec daha sonrasında lazım olmayan seyı ıptal et ben o sekilde yaptım
Alacaksan ajazz bu fiyata seni götürür. 2. elden falan almanı tavsiye etmem bu ajazz mouseu. Logitech falan 3.5-4.5k aralığındaDiyorumki mouse alayım sence bilindik markalar daha mı mantıklı çok bilgim yok logitech falan bakıyorum
kanka hiç anlamı yok ben steelseries falan kullandım tonla sorun yaşadım çift tıklama bağlantı sorunu üstüne bu firmaların tr garantileri sorunlu global garantiyle konuşunca sorun çözüldü sanıyorsun ürün yolluyorlar ürüne gümrükte 3 4 mouse parası vergi koyuyorlar yani bu mouse alınır uğraşma bence kaybettiğin maks 800 lira olurDiyorumki mouse alayım sence bilindik markalar daha mı mantıklı çok bilgim yok logitech falan bakıyorum
apex özelinde kuponsuz fiyattan konuşacağım 850 tl ye böyle bir mouse alamazsın. logitech gpx2 de kullandım kalite bakımından fark yok diyebilirim. sadece garantisi olmaz yurtdışı ürünü olduğu için.Diyorumki mouse alayım sence bilindik markalar daha mı mantıklı çok bilgim yok logitech falan bakıyorum
Kankam sen mouseyi ekle tamam mı sonra limiti doldur 1000 tl olsun fark etmez sonra siparişi oluştur oluşturduktan sonra müşteri hizmetlerine yazıyosun ürün iptal etme o da sana paketi seçtirecek sonra hangi ürünleri iptal etmek istiyorsunuz diye ekran açacak seçip iptal edeceksin bu kadarhocam dmden yardım edebilir misin çözemedim
Müşteri hizmetleri dediğimde temu botu yani saniyesinde iade sağlıyor artık paranın hesaba geçmeside bankaya bağlıKankam sen mouseyi ekle tamam mı sonra limiti doldur 1000 tl olsun fark etmez sonra siparişi oluştur oluşturduktan sonra müşteri hizmetlerine yazıyosun ürün iptal etme o da sana paketi seçtirecek sonra hangi ürünleri iptal etmek istiyorsunuz diye ekran açacak seçip iptal edeceksin bu kadar
hocam 1k ile 600 arasındaki vergi farkı vardır diye düşünüyorum o fark çöp mü olacakKankam sen mouseyi ekle tamam mı sonra limiti doldur 1000 tl olsun fark etmez sonra siparişi oluştur oluşturduktan sonra müşteri hizmetlerine yazıyosun ürün iptal etme o da sana paketi seçtirecek sonra hangi ürünleri iptal etmek istiyorsunuz diye ekran açacak seçip iptal edeceksin bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hizmetleri dediğimde temu botu yani saniyesinde iade sağlıyor artık paranın hesaba geçmeside bankaya bağlı
aldığım günden baz alırsam apex 10 gündeHocam kaç güne geldi ürünler
10-15 günTemu hiç kullanmadım kaç günde gelir veya sorun çıkarmı direkt aliniyormu acaba?
Apex mi alayım pro mu hangisi daha iyialdığım günden baz alırsam apex 10 günde
pro ise 14 günde geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
10-15 gün
apex alın daha ucuz ve daha iyiApex mi alayım pro mu hangisi daha iyi