Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
Diyorumki mouse alayım sence bilindik markalar daha mı mantıklı çok bilgim yok logitech falan bakıyorum
Alacaksan ajazz bu fiyata seni götürür. 2. elden falan almanı tavsiye etmem bu ajazz mouseu. Logitech falan 3.5-4.5k aralığında

asaprocky

80+
Diyorumki mouse alayım sence bilindik markalar daha mı mantıklı çok bilgim yok logitech falan bakıyorum
kanka hiç anlamı yok ben steelseries falan kullandım tonla sorun yaşadım çift tıklama bağlantı sorunu üstüne bu firmaların tr garantileri sorunlu global garantiyle konuşunca sorun çözüldü sanıyorsun ürün yolluyorlar ürüne gümrükte 3 4 mouse parası vergi koyuyorlar yani bu mouse alınır uğraşma bence kaybettiğin maks 800 lira olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
apex özelinde kuponsuz fiyattan konuşacağım 850 tl ye böyle bir mouse alamazsın. logitech gpx2 de kullandım kalite bakımından fark yok diyebilirim. sadece garantisi olmaz yurtdışı ürünü olduğu için.

Fears

80+
hocam dmden yardım edebilir misin çözemedim
Kankam sen mouseyi ekle tamam mı sonra limiti doldur 1000 tl olsun fark etmez sonra siparişi oluştur oluşturduktan sonra müşteri hizmetlerine yazıyosun ürün iptal etme o da sana paketi seçtirecek sonra hangi ürünleri iptal etmek istiyorsunuz diye ekran açacak seçip iptal edeceksin bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam sen mouseyi ekle tamam mı sonra limiti doldur 1000 tl olsun fark etmez sonra siparişi oluştur oluşturduktan sonra müşteri hizmetlerine yazıyosun ürün iptal etme o da sana paketi seçtirecek sonra hangi ürünleri iptal etmek istiyorsunuz diye ekran açacak seçip iptal edeceksin bu kadar
Müşteri hizmetleri dediğimde temu botu yani saniyesinde iade sağlıyor artık paranın hesaba geçmeside bankaya bağlı

unrqnked

80+
Temu hiç kullanmadım kaç günde gelir veya sorun çıkarmı direkt aliniyormu acaba?

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
Hocam kaç güne geldi ürünler

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleri dediğimde temu botu yani saniyesinde iade sağlıyor artık paranın hesaba geçmeside bankaya bağlı
hocam 1k ile 600 arasındaki vergi farkı vardır diye düşünüyorum o fark çöp mü olacak

asaprocky

80+
hocam konu açtım dönen olmadı ama bir bakar mısınız apexte dongledan ne yapılıyor hz değiştirme falan direk dongle üzerinde yapılıyor mu apex kullananlar yardımcı olur musunuz

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Eline sağlık hocam güzel ön inceleme olmuş. Bende Kasım indirimlerinde Logitech gpx2 dex alayım diyordum. Forumda konusu o kadar çok gördüm ki artık vaz geçip bunu sipariş verdim.

Bu arada Temu'dan indirim kodu nasıl alıyoruz. Özelden detaylı anlatabilecek var mı?

Top Bottom