Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
dongle dock un içinde geliyor ayrıca çıkmıyor. pc ye sadece dock u kablosuyla bağlıyorsun. mouse u dock a şarj için koyup geri alınca otomatik olarak dock a yeniden bağlanıyor.
bir nevi bağlantıyı kablolu dock ile sağlayıp kablosuz kullanıyoruz doğru mu anladım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
çok kişi aldı proyu pahalı alanda var ucuzada alan var. ucuza alıp satacaklar piyasınını düşürecektir zaten. ben kuzenime satıyorum aldığım fiyata yoksa iade edicektim. 2. elde birden fazla ilan açıldı. ucuza koymadıkça satılması zor olur. rival 3 yerine pro yu kullanabilirsin çok daha iyi.
614e aldım ben hocam bi de rival 3w yerine kullanabileceğim çok bi olayı yok ara ara cs atıyorum o kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Ek olarak farenin uyku moduna geçmesini önlemek için 2.4G standby time değerini 0'a almanız gerekmekte. (Bluetooth kullanıyorsanız bluetooth standby time değerini 0 yapın)
Alıntıyı görüntüle
ekledim konuya teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir nevi bağlantıyı kablolu dock ile sağlayıp kablosuz kullanıyoruz doğru mu anladım
evet sadece dock bağlanıyor pc ye. hem bağlantı hem şarj görevi görüyor

614e aldım ben hocam bi de rival 3w yerine kullanabileceğim çok bi olayı yok ara ara cs atıyorum o kadar
o fiyattan aldıysanız kullanın

Palo DAYI 👑

80+ Gold

hocam firmware guncellemesını nasıl yapıcaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
hocam firmware güncellemesini nasıl yapacağız detaylandırabilir misiniz?
Ekran görüntüsü 2024-11-02 183900.png

mouse u kabloyla bağlayıp driver üzerinden about kısmına gelip update yerinden yapılıyor.

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
tamamdır hocam. Bir de benim %20 indirim kodu ve 110 tl kredi bakiyem var fakat 670 tl min sepet tutarını geçmemi istiyor ama ben 600tl gibi bir tutardayim vergilerle onu nasıl halledebilirim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
tamamdır hocam. Bir de benim %20 indirim kodu ve 110 tl kredi bakiyem var fakat 670 tl min sepet tutarını geçmemi istiyor ama ben 600tl gibi bir tutardayim vergilerle onu nasıl halledebilirim
yanına urun at sıparıs gec sonra yanında aldıgın urunu ıptal et

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
yanına fazladan ürün alıp aldıktan sonra fazla aldığın ürünleri iptal edebilirsin. bu yöntem hala çalışıyormu emin değilim apexi bu yöntemle almıştım.

Olabilir hocam bi bakayım duruma

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Rusty
Güzel inceleme olmuş teşekkürler kafalardaki soru işaretleri biraz olsun oturmuştur

Amd34

80+ Silver
Hocam eline emeğine sağlık güzel inceleme zaten bu hafta çoğu kişinin ürünü teslim edilir bu detaylar bilgilenme için gayet iyi

Top Bottom