Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

yazotilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
yazotilla
hocam apex için ön spariş diyor kaç günde gelir

asaprocky

80+
Eline sağlık hocam güzel ön inceleme olmuş. Bende Kasım indirimlerinde Logitech gpx2 dex alayım diyordum. Forumda konusu o kadar çok gördüm ki artık vaz geçip bunu sipariş verdim.

Bu arada Temu'dan indirim kodu nasıl alıyoruz. Özelden detaylı anlatabilecek var mı?
hocam iyi yapmışsın öncelikle gpx2 yeri ayrıdır ama arada bu kadar fark varken değer mi tartışılır

indirim kodu için taktik yok ya kötü bir deneyim yaşamanız lazım ya da şansa düşüyor bazen

Darkone22

80+ Bronze
Çok teşekkür ederim be kral. Özelliklere göre fiyat bedava. Pro 1200 TL ye geldi ama değer. Elimde zaten Throne ve Ajazz 3395 var. Olmadı onları satarıım

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
Yazilimi falan varmi reis ayar nasıl yapılıyor
konuda yazılımı paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam apex için ön spariş diyor kaç günde gelir
10 günde geldi benimki. 10-15 sürer

hocam konu açtım dönen olmadı ama bir bakar mısınız apexte dongledan ne yapılıyor hz değiştirme falan direk dongle üzerinde yapılıyor mu apex kullananlar yardımcı olur musunuz
dongle(dock) üzerinden rgb led değiştirme/kapama dışında hiçbirşey yapamazsın. hz dpi gibi ayarları değiştirmek için driver kullanman gerekiyor.

unrqnked

80+
konuda yazılımı paylaştım

10 günde geldi benimki. 10-15 sürer

dongle üzerinden rgb led değiştirme/kapama dışında hiçbirşey yapamazsın. hz dpi gibi ayarları değiştirmek için driver kullanman gerekiyor.
Kral apex bulamadim bittimi acaba

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
hocam şunu dener misiniz merak ediyorum

1.36 dakika
cs2 de denedim capslock u yürüme tuşu olarak atadım bir sıkıntı yok normal çalışıyor.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
hocam iyi yapmışsın öncelikle gpx2 yeri ayrıdır ama arada bu kadar fark varken değer mi tartışılır

indirim kodu için taktik yok ya kötü bir deneyim yaşamanız lazım ya da şansa düşüyor bazen
Hocam dediğin gibi GPX2 yeri ayrı. Yine de kasım ayı içerisinde güzel bir indirim yakalarsam belki alabilirim.

Top Bottom