Yazilimi falan varmi reis ayar nasıl yapılıyorapex alın daha ucuz ve daha iyi
Yazilimi falan varmi reis ayar nasıl yapılıyorapex alın daha ucuz ve daha iyi
hocam iyi yapmışsın öncelikle gpx2 yeri ayrıdır ama arada bu kadar fark varken değer mi tartışılırEline sağlık hocam güzel ön inceleme olmuş. Bende Kasım indirimlerinde Logitech gpx2 dex alayım diyordum. Forumda konusu o kadar çok gördüm ki artık vaz geçip bunu sipariş verdim.
Bu arada Temu'dan indirim kodu nasıl alıyoruz. Özelden detaylı anlatabilecek var mı?
4 5 günde geldi banaTemu hiç kullanmadım kaç günde gelir veya sorun çıkarmı direkt aliniyormu acaba?
konuda yazılımı paylaştımYazilimi falan varmi reis ayar nasıl yapılıyor
10 günde geldi benimki. 10-15 sürerhocam apex için ön spariş diyor kaç günde gelir
dongle(dock) üzerinden rgb led değiştirme/kapama dışında hiçbirşey yapamazsın. hz dpi gibi ayarları değiştirmek için driver kullanman gerekiyor.hocam konu açtım dönen olmadı ama bir bakar mısınız apexte dongledan ne yapılıyor hz değiştirme falan direk dongle üzerinde yapılıyor mu apex kullananlar yardımcı olur musunuz
Kral apex bulamadim bittimi acabakonuda yazılımı paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 günde geldi benimki. 10-15 sürer
dongle üzerinden rgb led değiştirme/kapama dışında hiçbirşey yapamazsın. hz dpi gibi ayarları değiştirmek için driver kullanman gerekiyor.
Kral apex bulamadim bittimi acaba
Kral 533 tl diyor 800 deniyordu forumda
vergisiz fiyatı gözükür ürün açıklamasında. sepette en son aşamada vergi eklenir total tutar gözükürKral 533 tl diyor 800 deniyordu forumda
1.36 dakikahocam şunu dener misiniz merak ediyorum
cs2 de denedim capslock u yürüme tuşu olarak atadım bir sıkıntı yok normal çalışıyor.hocam şunu dener misiniz merak ediyorum
1.36 dakika
Hocam dediğin gibi GPX2 yeri ayrı. Yine de kasım ayı içerisinde güzel bir indirim yakalarsam belki alabilirim.hocam iyi yapmışsın öncelikle gpx2 yeri ayrıdır ama arada bu kadar fark varken değer mi tartışılır
indirim kodu için taktik yok ya kötü bir deneyim yaşamanız lazım ya da şansa düşüyor bazen