inşAllah gelir valla kral mouse lazım zaten![]()
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
indir stok bekle apex gelmez pro bir ümit
indir uygulamayı bekle baska caren yok bu da komple giderse sahibinden tek caren olur ama bunun sayfası hala kapanmadı stok gelir diye tahmin ediyoruminşAllah gelir valla kral mouse lazım zaten
uygulanayı indirip ne yapıcam tam olarak kralindir uygulamayı bekle baska caren yok bu da komple giderse sahibinden tek caren olur ama bunun sayfası hala kapanmadı stok gelir diye tahmin ediyorum
stok geldiğinde bana bildiri işaretlicenuygulanayı indirip ne yapıcam tam olarak kral
tam bilmiyorum kralinyo tarayıcıda açınca ekran çıkıyor uygulamada da çıkması lazım çıkmıyorsa arada gir bak kontrol et stok gelirse hemen gitmez zatenkral bulamadım nereden işaretliyoruz pardon
tamamdır kral çok teşekkür ederimtam bilmiyorum kralinyo tarayıcıda açınca ekran çıkıyor uygulamada da çıkması lazım çıkmıyorsa arada gir bak kontrol et stok gelirse hemen gitmez zaten
%77 olarak bir gün içinde stok gelicek gösteriyo knktam bilmiyorum kralinyo tarayıcıda açınca ekran çıkıyor uygulamada da çıkması lazım çıkmıyorsa arada gir bak kontrol et stok gelirse hemen gitmez zaten
gelir muhtemelen de kapatmadılar sayfasınıtamamdır kral çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
%77 olarak bir gün içinde stok gelicek gösteriyo knk
geldiği gibi yapışıyorum kablolu mouse den gına geldi artık kral birde masue hakkında soru sorcaktım bu şarj istasyonu alıcı görevide görüyomu yani mousenin karşısına filan koymak mı gerekiyorgelir muhtemelen de kapatmadılar sayfasını
aynen mouse a yakın koy alıcısı şarj istasyonugeldiği gibi yapışıyorum kablolu mouse den gına geldi artık kral birde masue hakkında soru sorcaktım bu şarj istasyonu alıcı görevide görüyomu yani mousenin karşısına filan koymak mı gerekiyor