nasıl güveneceğiz agaİndirim bitmiş. Eğer isteyen varsa dünkü indirimli fiyattan verebilirim. Ben Temu'daki kredi ve kuponumu çekmek için aldım. Sipariş henüz yola çikmadı adresi direk sizin istediğiniz yer yapacağım
nasıl güveneceğiz agaİndirim bitmiş. Eğer isteyen varsa dünkü indirimli fiyattan verebilirim. Ben Temu'daki kredi ve kuponumu çekmek için aldım. Sipariş henüz yola çikmadı adresi direk sizin istediğiniz yer yapacağım
Yani forumda tanınan biriyim zaten ve Technopat'ta falan da satışlarım var referans olarak.nasıl güveneceğiz aga
peki benim anakart da bluetooth yok harici bir şey takarak 2.4ghz kullanabilir miyimYani forumda tanınan biriyim zaten ve Technopat'ta falan da satışlarım var referans olarak.
Ama tabii size bağlı.
Kullanabilirsiniz. Kablolu da oluyorpeki benim anakart da bluetooth yok harici bir şey takarak 2.4ghz kullanabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide ürün kabloyla kullanılamıyor dimi
arkadaşlar bu farelerdeki yazılımla tuş atama yaptığınız zaman başka bir bilgisayara yazılım olmadan bağlayınca hala çalışıyormu ? yani dahili hafıza varmı ?Kullanabilirsiniz. Kablolu da oluyor