❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Yani forumda tanınan biriyim zaten ve Technopat'ta falan da satışlarım var referans olarak.
Ama tabii size bağlı.
peki benim anakart da bluetooth yok harici bir şey takarak 2.4ghz kullanabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide ürün kabloyla kullanılamıyor dimi

peki benim anakart da bluetooth yok harici bir şey takarak 2.4ghz kullanabilir miyim

bide ürün kabloyla kullanılamıyor dimi
Kullanabilirsiniz. Kablolu da oluyor

Kargo bugün geldi, alan herkese hayırlı olsun :)

Ekler

• 20250109_154213.jpg
    20250109_154213.jpg
    1.2 MB · Hit: 43
4. gün sonunda gümrükten geçti, 4 gündür de istanbulda, garip bi hızı var

Hızlıymış seninki benimki gümrükte daha, hayırlı olsun
ışık hızında geldi. sağolun, sizede hayırlı olsun şimdiden. Logitech 102 den güzel bir upgrade oldu benim için. Ellerim ufak olduğu için böyle bir mouse arayışındaydım. İyi ki almışım.

benimki de gümrükte.
kargo firmalarıyla alakalı olabilir. Belli sayıda kargonun ulaşmasını bekliyor olabilirler.

4. gün sonunda gümrükten geçti, 4 gündür de istanbulda, garip bi hızı var
amazondan hızlı yolladılar :D

bi daha düşşe düşünecegiim düşmüyor
kaçırma, şuan 8k ya çektim bir test yapacağım :D

bi daha düşşe düşünecegiim düşmüyor
ikinciyi sipariş geçerim yedek olarak, 380 küsür ödeme iadesi verdi.

ışık hızında geldi. sağolun, sizede hayırlı olsun şimdiden. Logitech 102 den güzel bir upgrade oldu benim için. Ellerim ufak olduğu için böyle bir mouse arayışındaydım. İyi ki almışım.

kargo firmalarıyla alakalı olabilir. Belli sayıda kargonun ulaşmasını bekliyor olabilirler.

Öğleden sonra guncelleme geldi . İstanbuldan yola çıkmış. Hızlı olursa cumartesi alırım yoksa pazartesiye kalacak .

Geri