Kayser-i Rûm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
Bu Ajazz'a hangi tip pil takmalıyım? Duracell falan olur mu hocam?Ağır.
Bu Ajazz'a hangi tip pil takmalıyım? Duracell falan olur mu hocam?Ağır.
Ne pili olum AJ199 bataryalı.Bu Ajazz'a hangi tip pil takmalıyım? Duracell falan olur mu hocam?
Allah allah. Ben başka bir mouse ile karıştırdım herhalde.Ne pili olum AJ199 bataryalı.
PTFE skatez var kötü değiller stokları da tanıdığım herkes stok kullanıyor.Kanka yukarda yazdim görmedin sanırım aj199 ile ilgili en büyük sikayet skatezleriyle ilgili sence direkt değiştirilmesi gereken kullanista rahatsız edici bir skatezi var mı değiştirmeli miyim? Bir de eğer değiştirmem gerekiyorsa güzel bir skatez linki atabilir misin alayım.
Tamamdır teşekkür ederim.PTFE skatez var kötü değiller stokları da tanıdığım herkes stok kullanıyor.
peki ilerde degiştirmek istedim diyelim skates bulamadım acaba bulan varsa atabılır mıPTFE skatez var kötü değiller stokları da tanıdığım herkes stok kullanıyor.
Bu aj 199 amazon indirimlerinde kaça düşer acaba benimde kablosuz mouse canım çekti şimdi.Aşırı büyük bir performans farkı var. GPX'e çok benziyor shape'i grip tape'i kesmen gerekebilir biraz ama iyi şekilde uyacaktır.
Evet.1000 1100 civarına en mantıklı aj199 mu
kaç güne gelir tahminiBu aj 199 amazon indirimlerinde kaça düşer acaba benimde kablosuz mouse canım çekti şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet.
11-17 temmuz arası prime üyelerine özelkaç güne gelir tahmini